NAJŽEŠĆA SE*S AKCIJA U ZADRUZI IKADA! Potpuno su izgubili kontrolu i pred svima se POKIDALI! (VIDEO)
Foto: Printscreen

jahala ga k'o luda

NAJŽEŠĆA SE*S AKCIJA U ZADRUZI IKADA! Potpuno su izgubili kontrolu i pred svima se POKIDALI! (VIDEO)

Oni su bez pardona navalili jedno na drugo, zavukli se ispod pokrivača, a ona je počela ga ga jaše...

Objavljeno:

Poslednja tri dana, maloletna Mina Vrbaški i reper Nemanja Đerić Đekson, uglavnom su se svađali oko seksa. Prvo ona nije mogla da uđe u sekusalne odnose zbog intimnih problema, a zatim se Đekson žalio kako ne može više da vodi ljubav na stolici u kupatilu, zbog nogu koje ga bole i slabe su.

- Moje noge su mnogo slabe brate, ne mogu da te je*em na je*enoj stolici! Hoću u krevetu da te je*em! Kolena moja, koja su kao grisine, hoće da puknu. Ja ne mogu tebe na stolici, hoću u krevetu da te je*em, a mnogo sam izložen. Ja*a me bole, zato mi se danas spustio! - rekao je Đekson.

Na sve to, oni nisu mogli ovih dana da nađu novo mesto za vođenje ljubavi, a problem su im zadali i Teodora i Anđelo, pošto su legli u krevet, u koji su oni hteli, pa je i oko toga ispala velika svađa.

foto: Printscreen

Biće da se konačno nervoza stišala i da je ovo dvoje zadrugara napokon našlo pravo mesto za razmenu strasti. Novo mesto, bio je krevet u spavaćoj sobi, a njima nisu smetali ostali zadrugari koji su se spremali za spavanje!

foto: Printscreen

Pogledajte kako je to izgledalo:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.