PONOVO HAOS! Anabela se uključila uživo, a ono što je sad rekla za Lunu i Slobu, zaprepastilo je sve! (FOTO)
Foto: Printscreen

menja priču

PONOVO HAOS! Anabela se uključila uživo, a ono što je sad rekla za Lunu i Slobu, zaprepastilo je sve! (FOTO)

Anabela je pre nekoliko nedelja napravila haos u Zadruzi, kada je ušla zbog svoje ćerke, koja je tada još bila na početku ljubavi sa Slobom

Objavljeno:

Anabela Atijas, pevačica i majka Lune Đogani, koja je privukla pažnju zbog ljubavne veze sa oženjenim pevačem Slobom Radanovićem, sinoć je bila vrlo aktivna na Instagramu.

Anabela je tokom svog ulaska u Zadrugu izazvala opšti haos, sve ih postrojila i napadala Slobu i njegovu ženu, a danas se uživo uključila na Instagramu i odgovarala na pitanja pratilaca.

Ipak, sada su stvari izgleda nešto drugačije, pa je Lunina majka odlučila da podrži Slobu, kog je do juče verbalno napadala i optuživala da je u celu priču sa njenom ćerkom ušao radi marketinga.

foto: Printscreen

Anabela je napravila snimak uživo na svom Instagramu gde je odgovarala na pitanja svojih fanova, a u jednom momentu je rekla i da će Sloba i Luna pobediti u ovom rijalitiju, odnosno da su za nju već pobedili.

- Pobediće Luna i Sloba. Što se mene tiče, oni su već pobedili, toliko svi pričaju o njima, toliko podrške imaju - rekla je Anabela.

foto: Dragan Kadić

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.