NAKON ŠTO JE Luna poručila Slobi da se vrati ŽENI: Rekcija Kristine Kockar ŠOKIRALA SVE!
Foto: Printscreen

LJUBAVNI TROUGAO

NAKON ŠTO JE Luna poručila Slobi da se vrati ŽENI: Rekcija Kristine Kockar ŠOKIRALA SVE!

Mnogi misle da Kristina i dalje želi da spase svoj brak, budući da je svom suprugu nedavno poslala garderobu, ali i fotografije sa venčanja

Objavljeno:

Nakon što su oboje javno priznali da su se u "Zadruzi" zaljubili jedno u drugo, Luna Đogani i oženjeni pevač Sloba Radanović nisu imali baš nikakvih problema u svojoj ljubavnoj romansi, osim pokušaja zlonamernih pojedinaca da im pokvare sreću, u čemu nisu uspeli, već su to uradili sami.

DUGO SU PA TRAJALI?! RASKINULI SLOBA I LUNA: Odj*bi debilu, vrati se ŽENI! Pala si DO DNA u mojim očima, a ja sam život zbog tebe promenio!

Sinoć je prvi put došlo do ozbiljne svađe zaljubljenog para, pa čak i raskida, koji je inicirala mlada blogerka. Iako je Sloba prelomio i rešio da se razvede samo da bi bio sa njom, ona se u naletu besa i pomešanih emocija predomislila, pa mu je predložila da se vrati svojoj zakonitoj supruzi.

foto: Printscreen

PALO POMIRENJE U KREVETU! Luna i Sloba se izmirili! Emotivni trenutak će vas sve RAZNEŽITI! (VIDEO)

Što ne raskinemo ti i ja, odmah lepo, što smo zajedno ti i ja? 'Ajde na vreme da to raščistimo, pa se lepo vrati svojoj ženi i mrš u k*rac svi! Odje*i! Vrati se odakle si došao - odbrusila je Luna, a potom briznula u plač, dok Sloba nije krio razočaranje zbog njenog ponašanja budući da je, kako je sam priznao, zbog nje promenio svoj život iz korena.

foto: Printscreen

OSTAĆE BEZ PREBIJENE PARE! Sloba Radanović KAŽNJEN, a od cifre će vam se ZAVRTETI U GLAVI! (VIDEO)

Njih dvoje su se već danas pomirili, ali da nisu, Sloba, kako stvari stoje, ne bi mogao da se vrati svojoj ženi Kristini Kockar, koja ne želi baš ništa sa njim. Naime, ona je sa svojim prijateljima na Instagramu komentarisala aktuelna dešavanja iz "Zadruge" i Luninu poruku Slobi i tom prilikom poručila da će se, ukoliko se bude vraćao, vratiti drugoj osobi, ne njoj.

foto: Printscreen/Instagram

Pa, kod mame će da se vrati - poručila je Kristina Kockar i grohotom se nasmejala, što je naišlo na podršku onih gledalaca "Zadruge" koji su zauzeli njenu stranu.

foto: Printscreen

Iako mnogi misle da Kristina i dalje želi da spase svoj brak, budući da je svom suprugu nedavno poslala garderobu, ali i fotografije sa venčanja, izgleda da preko određenih stvari ipak neće moći da pređe.

(Espreso.co.rs/Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.