STARLETA OTKRILA SVE O ŠAKOVOJ MALOLETNICI: K*rva se za 75 evra u jednom stanu na Voždovcu, ima i po njih 6 odjednom! (FOTO)
Foto: Printscreen

ima čak i radno vreme!

STARLETA OTKRILA SVE O ŠAKOVOJ MALOLETNICI: K*rva se za 75 evra u jednom stanu na Voždovcu, ima i po njih 6 odjednom! (FOTO)

Mina Vrbaški se je*e za 75 evra, ali njoj ostaje samo 35 jer procenat daje čoveku za koga radi. Ona se k*rva u jednom stanu na Voždovcu i bukvalno ima radno vreme od pet po podne do tri ujutru, priča njena nekadašnja drugarica

Objavljeno:

Starleta Ana Korać tvrdi da se Mina Vrbaški k*rva za male pare i da će je urnisati kada uđe u Zadrugu! Buduća učesnica Pinkovog rijalitija pobesnela je kada je čula kako Šakova maloletnica nju i njenu najbolju drugaricu Soraju Vučelić naziva prostitutkama. Zbog toga Koraćeva poručuje da će Mini zagorčati život pred kamerama.

- Mina Vrbaški se je*e za 75 evra, ali njoj ostaje samo 35 jer procenat daje čoveku za koga radi. Ona se k*rva u jednom stanu na Voždovcu i bukvalno ima radno vreme od pet po podne do tri ujutru. Ne znam kako je nije sramota da sada priča tako ogavne laži za nas. Videće ona svoga boga kada ja uđem u Zadrugu - kaže Ana na početku razgovora za Informer.

Ona objašnjava da je dugo ubeđivala Minu da prestane da se bavi najstarijim zanatom, ali ona nije htela da je posluša.

foto: Printscreen/Instagram/_v.m_3

- Prvo je lagala celo društvo da se ne je*e za pare. Međutim, kada smo je razotkrili, rekli smo joj da je to odvratno. Mina se pravdala kako je to normalan posao i da se time bavila i njena mama Ivana. Kukala je kako nema pare i da mora da se snalazi. Ona radi za siću, čula sam da u taj stan dođe i po šest muškaraca u isto vreme. Ma, užas - kaže starleta.

Ana otkriva da je Šakova maloletnica počela da naplaćuje seks još sa 14 godina:

- Koliko znam, ona se prostitucijom bavila još u osnovnoj školi, dok je živela u Inđiji. Kada sam joj rekla da treba da završi srednju školu, opet se vadila na mamu i rekla da ni ona nema srednje obrazovanje. Ima stvarno čudnu porodicu.

Minina majka Ivana je zgrožena ponašanjem svoje kćerke u Zadruzi i time što je svoje drugarice nazvala prostitutkama, ali takođe tvrdi da se ona nikada nije bavila najstarijim zanatom.

foto: Printscreen/Instagram

- U šoku sam! Ja se nikada nisam bavila prostitucijom. Želim javno da se izvinim svim devojkama koje je moja kćerka prozvala u rijalitiju, ne znam šta joj je i zbog čega se tako ponaša i kako joj je palo na pamet da tako nešto priča - uznemireno priča Ivana.

Ana kaže da se sa Minom družila iz sažaljenja.

- Svuda smo je vodili sa sobom i uvek je samo sedela, ćutala i upijala sve kao sunđer. Bilo nam je žao, ali je ona kao gladno kuče. Čim je nahraniš, krene da laje. Nije ni svesna da postoji život posle rijalitija. Tamo je zaštićena, ali crno joj se piše kada izađe. Celo naše društvo ju je otkačilo, iako je tada danima plakala i molila nas da se pomiri sa nama - priča Ana.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.