Đeksonovi prijatelji otkrili: MUKA MU JE od Anđele, a Minu je samo hteo da OPALI!
Foto: PRINTSCREEN

progovorili

Đeksonovi prijatelji otkrili: MUKA MU JE od Anđele, a Minu je samo hteo da OPALI!

Oni ga znaju najbolje

Objavljeno: 20:39h

Nemanja Đerić Đekson član je grupe ''Kurtozija'' koju pored njega čine Twokey i Person koji su za Pink.rs otkrili šta misle o učešću svog kolege i prijatelja u rijalitiju ''Zadruga'', njegovim postupcima, ali i ljubavnom trouglu njega, Anđele Veštice i Mine Vrbaški.

Na pitanje da li je istina da je Đekson potpuno drugačiji otkako je ušao u rijaliti, kako je nekoliko puta navela Anđela Veštica, članovi ''Kurtoazije'' tvrde da je njihov prijatelj potpuno prirodan.

- Pored Young Palka i Vojketa, koji su bili jedini učesnici koji mogu da kažu da poznaju Đeksona od ranije, ne vidim nijednog učesnika da uopšte poznaje Nemanju toliko dobro da može da zaključuje da l' je on isti lik kao pre dvadesetak dana ili nije. Ja kao njegov najbolji prijatelj mogu da vam kažem da ga tamo niko još nije upoznao. Mislim da je Đekson isti lik kao što je bio i pre ulaska, da se za sada fino opustio pred kamerama, ali nije to i dalje sve sto Đekson može da pokaže i uradi u ''Zadruzi''. To što je smuvao dve devojke za 20 dana je ništa novo i ništa spektakularno, očekivali smo to - iskren je bio Twokey, a Person se nadovezao:

- Đekson je pod pritiskom unutra, prvi put je u rijalitiju i totalno je prirodan, što ne vidim ni kod jednog drugog takmičara. Ne folira se, iskren je. Šta kaže to i misli. Kapiram da mu je na početku bilo malo čudno i da mu je ponašanje bilo možda malo drugačije, povučenije, ali sad nakon toliko vremena u ''Zadruzi'' on je isti kakav je napolju, a iskreno unutra niko od zadrugara njega ne poznaje. Ove cure sto pričaju svašta se lepe na njega da bi povukle ''hype'' jer ipak jedan je Đekson od Kurtoazije.

Po vašem mišljenju da li je Anđela više Nemanjin tip ili je to ipak Mina?

foto: Printscreen/Instagram/andjela_vestica

- Po mom mišljenju ni jedna ni druga nisu njegov tip, ako pitate za ženu koju bi Đekson vodio u zlataru po burmu. One su mu idealne ortakinje za zezanje i neke kratkotrajne rijaliti avanture. Skoro sam siguran da ga za spoljašnji život i neku normalnu vezu privlači jedna od Pinkovih Zvezda koja je unutra više nego Anđela i Mina zajedno kad se skupe - tvrdi Twokey, sa kojim je saglasan i Person.

- Sve egocentrične ribe su njegov tip, on se sprda sa njima što se da i videti na TV-u. Što se Anđele tiče, iskreno mislim da mu je muka od nje, jer je mnogo muškobanjasta i urla non-stop, a on i ne voli dreku i viku toliko. Kad pričamo o Mini, on je samo hteo da ''opali'' tu g*zu i da je sad drzi u limbo fazi.

Nemanja je pre neko veče pričao da ima emocije prema Mini, a ipak je već nekoliko puta nakon toga bio intiman sa Anđelom. Iz vaše perspektive, koliko je on iskren prema Mini?

foto: Printscreen

- On savršeno balansira te odnose u ''Zadruzi'', da uvek bude na površini. Sama činjenica da svo troje pričaju i nakon sto ga je Anđela "prepustila" Mini je dovoljno da nam svima dočara koliki je on pozitivno dobar covek i prijatelj. Emocije su na steroidima unutra i menjaju se kao vreme tako da ne znam koliko je iskren prema Mini, ali znam zasigurno da ce svašta još tu da bude u ljubavnom ''Zadruga'' trouglu - objasnio je Person.

Da li se Anđela poigrava sa njima?

- Anđela misli da se poigrava sa njim, i neka, ima pravo da misli. A ono što ne uspeva da uoči je da Đekson igra svoju igru, verbalno je manipuliše i dovodi u stadijume u kojima ona ne može da se kontroliše, gađa ga kamenjem, cepa stvari, krade mu pare itd. Sve je to deo njenog neostvarenog i nesigurnog karaktera, i naravno njegovog šmekerizma koji je godinama kalio na beogradskim ulicama - priča Peron, a Twokey dodaje:

- Pred Vojketovog izbacivanje iz Zadruge i razlike u 1% u glasovima između njega i Anđele se videlo koliko je Anđela ustvari nebitna i koliko gledaoci ne prihvataju njeno ponašanje zdravo za gotovo. Do sada sam iz prepirki i iz rasprava koje je imala sa Đeksonom, mogao samo da zaključim da nije dovoljno kreativna, da nema dovoljno argumenata za količinu galame koju ume da podigne.

Da imate priliku da ga vidite na pet minuta, šta biste mu rekli?

- Nadam se da ćemo Jovan i ja ući u Zadrugu da ga posetimo. Rekao bih mu da samo nastavi jako da gruva taj rijaliti i da se ne brine da je sve napolju u najboljem redu - istakao je Person, dok Twokey ističe da ćemo sigurno biti svedoci njihovog razgovora.

- Imaću sigurno svojih 5 minuta razgovora sa njim makar ušao unutra, tako da ćete možda biti svedoci toga - zaključio je on.

(Espreso.co.rs / Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.