BOLI ME KAD ODEŠ KOD DRUGOG I SPAVAŠ TAMO! Đekson napao Minu i to dok je navatavao Anđelu! (FOTO)(VIDEO)
Foto: Printscreen

šta se sa njima dešava?!

BOLI ME KAD ODEŠ KOD DRUGOG I SPAVAŠ TAMO! Đekson napao Minu i to dok je navatavao Anđelu! (FOTO)(VIDEO)

Ti si ravnodušna, ne ložiš se na mene. Spavaš od mene odvojena pet dana! Budi normalna sa mnom i ja ću biti sa tobom, molio ju je Đekson

Objavljeno:

Veza Mine Vrbaški i Nemanje Đerića Đeksona u Zadruzi je u krizi već neko vreme, otkako je ona imala tajni zadatak koji je dobila od Drveta Mudrosti da mora da ga ignoriše. Iako ona nije uspela to da učini i vratila se njemu, njihov odnos je od tada poremećen i nikako ne mogu da se vrate na staro.

On stalno pokušava da dokaže da mu je stalo do nje, ali je noćas uradio nešto što će nju razbesneti. On se u garderoberu ljubio sa Anđelom Vešticom, i to naočigled svih koji su mogli bez problema da ušetaju unutra i vide šta rade. No, iako je prevario, on smatra da ima pravo da bude ljubomoran:

- Meni se niko ne sviđa osim tebe i ti to znaš, samo neću da me praviš mentolom! Nemaš pravo da me praviš budalom! Ti si ispala faca, ja sam ispao kreten koji se loži na klinku! Ti si ravnodušna, ne ložiš se na mene. Spavaš od mene odvojena pet dana! Budi normalna sa mnom i ja ću biti sa tobom. Ti si htela da ja trčim za tobom, misliš da ja ne vidim kako gledaš druge likove. Ja se sprdam sa tobom i Anđelom, a vi ste mene uvukle u tu priču! Boli me kad odeš kod drugog lika! Nemoj sa mnom da se zaje*avaš! - vikao je Đekson.

foto: Printscreen

Mina ga je ravnodušno gledala i slušala šta priča i pokušala da mu objasni da mora da je razume:

- Ja ovde nikog ne pravim budalom! Da hoću, ja bih te napravila pravom budalom, ali ja to ne radim! Samo sam želela da nešto testiram - rekla je Mina.

O čemu su još pričali i da li su rešili svoj problem, pogledajte u video klipovima:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.