Gađao JE FEKALIJAMA, upala POLICIJA! Novi skandal u ZADRUZI pomera sve granice! (VIDEO)
Foto: a

tenzija na vrhuncu

Gađao JE FEKALIJAMA, upala POLICIJA! Novi skandal u ZADRUZI pomera sve granice! (VIDEO)

Nervoza koju je osećao Žarko dovela je do toga da pocepa sve tanjire u kući, kao i fontanu...

Objavljeno:

ŠTA SE LOŽITE, TITANIK JE POTONUO SAMO NA FILMU! Ne, ovo nije najveća glupost Mace Diskrecije, od one druge i kamermani su se valjali od smeha! (VIDEO)

Već drugi dan traje sukob između Žarka Stojanovića i Saške Karan, koji su se juče celog dana polivali vodom i svađali. Međutim, danas je tenzija između njih dostigla vrhunac, kada je Žarko gađao Sašku fekalijama, a zatim prenosio saksije cveća do vrata od kupatila, kako bi je sprečio da izađe.

Nervoza koju je osećao Žarko dovela je do toga da pocepa sve tanjire u kući, kao i fontanu, što je iznerviralo sve zadrugare, koji su nekoliko sekundi pre toga igrali uz muziku koju im je pustio Veliki šef.

foto: Print Screen Youtube

- Foliraš se, praviš sebi kadar, ti ne želiš da izađeš! Boli me ku*ac za sve, što si tanjire pocepao, iz čega ću da jedem?! - vikao je Đekson na njega.

Izvor iz produkcije za portal Pink.rs otkrio je šta će se sa njim desiti:

Žarko već nekoliko dana ispoljava nasilničko ponašanje, zbog čega je više puta opominjan. Jasno je da je on jedan od vrednih rijaliti igrača, ali ovog puta preterao je svaku meru.

foto: Print Screen Youtube

Osim što se sukobio sa Saškom, on je uništavao vrednu imovinu na imanju i zato je produkcija morala da reaguje i pozove policiju. Da li će se primiriti i nastaviti svoj život u Zadruzi ili će je zauvek napustiti, videćemo - rekao je izvor.

(Espreso.co.rs / Izvor: pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.