OTKRIVENA GEJ AFERA PEVAČICE IZ ZADRUGE: Detalji Teodorine veze sa devojkom će vas ŠOKIRATI!
Foto: Filip Plavčić

Haos

OTKRIVENA GEJ AFERA PEVAČICE IZ ZADRUGE: Detalji Teodorine veze sa devojkom će vas ŠOKIRATI!

Pevačica Teodora Džehverović neposredno pred ulazak u najspektakularniji rijaliti šou u istoriji srpske televizije “Zadruga” poručila je novinarskim ekipama da slobodno čačkaju po njenom privatnom životu, jer nema šta da krije

Objavljeno:

Međutim, to nije tačno, jer smo mi uspeli da otkrijemo njenu najveću tajnu. Teodora nema dečka, a razlog je taj što ni sama ne zna da li bi da ima dečka ili devojku, poverila nam je njena prijateljica.

- Teodora već dugo priča kako je danas teško naći valjanog muškarca, te da je ljubav trenutno ne zanima, već samo karijera kojoj se posvetila u potpunosti. Međutim, jednom prilikom mi je priznala da se našla u nedoumici - ne zna na koju bi stranu, da li bi da nađe devojku ili dečka. Ja sam se frapirala - priča Teodorina bliska drugarica i nastavlja:

foto: Printscreen

- Priznala mi je da je probala da bude sa jednom devojkom, bila je u nekoj kraćoj vezi i da joj se to dopalo, pa da bi možda nastavila u tom smeru. Međutim, tvrdi da joj se i dalje sviđaju muškarci. Kaže mi, zapravo, da misli da je to samo hir da bude sa devojkom, da to nije ništa ozbiljno i da će da je prođe. Kaže, ispunila je sebi želju da proba i sa istim polom, pošto je radoznala, ali da će najverovatnije nastaviti sa frajerima - objašnjava nam Teodorina drugarica.

foto: Filip Plavčić

Šta je zapavo istina u celoj ovoj priči pitali smo Teodoru kada je ušla u rijaliti u Šimanovcima. Iako je bila iznenađena našim pitanjem, Džehverovićeva je ćutala nekoliko sekundi, a onda progovorila:

- Razumite me, ne mogu to da komentarišem. Uostalom, šta koga briga da li u krevet vodim muškarce ili žene.

(Espreso.co.rs/Puls)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.