U ZADRUZI SE I LJUBAV ZAVRŠAVA TUČOM! Veštica rekla Đeksonu da ga VOLI, a on je ŠUTNUO: Us*ala si mi se u vezu, očajna si! PAKAO je usledio!
Foto: Printscreen

bolest

U ZADRUZI SE I LJUBAV ZAVRŠAVA TUČOM! Veštica rekla Đeksonu da ga VOLI, a on je ŠUTNUO: Us*ala si mi se u vezu, očajna si! PAKAO je usledio!

Ni izjave ljubavi u Zadruzi ne mogu da se završe bez nasilja

Objavljeno:

Ni ova noć u Zadruzi nije prošla bez nasilja. Akteri ovog incidenta su bili Anđela i Đekson.

Anđela je prvo šaputala Đeksonu da ga voli, ali napomenula da to ne znači da želi da bude sa njim!

Ja te volim“, šaputala je Anđela na šta joj je Đekson poručio da je retard.

„Hoćeš da ti kažem šta su mi ljudi pričali kada sam se smuvao sa tobom?“, upitao je Anđelu, na šta mu je ona odgovorila da je i ona čula mnogo toga o njemu.

„Da, ali ja tebe nisam smarao! Ti si meni dolazila gajbi, printskrinovala sve. Us*ala si mi se u vezu sa devojkom na koju se lošim 20.000 puta više nego na tebe“, kipeo je Đekson i nastavio da vređa Anđelu.

Veštici je u jednom trenutku pukao film i rekla je da Đeksonova devojka zaslužuje da zna ko je on, a onda je počela da ga gađa kamenjem koje je uzela iz saksije.

Odmah je utrčalo obezbeđenje kako bi smirilo Anđelu, ali je Đekson nastavio da je provocira.

„Toliko si očajna da si moju bivšu cimala prva“, hladno je govorio Đekson dok je Anđela pokušavala da dopre do njega da ga udari.

Tokom ovog incidenta stradala je i oprema obezbeđenja, a Đekson i Anđela su nastavili da razmenjuju uvrede.

Ti si majmun, popu*** mi ku*ac“, urlala je Anđela, dok je Đekson dobacivao pretnje. Anđela je potom otrčala u spavaću sobu i krenula da cepa njegove majice.

Đekson je tada poludeo i nasrnuo na nju i razmenjen je koji udarac, ali srećom, obezbeđenje je odmah reagovalo. Džekson je potom zgrabio Anđeline stvari i krenuo da ih cepa. Uvrede su nakon toga nastavile da se nižu, a ostaje da vidimo kako će da se završi ova saga.

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.