KRUNIĆKA ISPROZIVALA VEŠTICU: Alo, loš TRANSFORMERSU, nemoj da se blamiraš ja sam te VAJALA kako sam htela!
Foto: Facebook

oštro

KRUNIĆKA ISPROZIVALA VEŠTICU: Alo, loš TRANSFORMERSU, nemoj da se blamiraš ja sam te VAJALA kako sam htela!

Svađe nisu samo unutar rihjalitija, napadi ponekada dolaze i spolja

Objavljeno:

Anđela Veštica ističe se u rijalitiju Zadruga skandaloznim ponašanjem, a Jelena Krunić smatra da kopira njeno ponašanje.

“Hahaha, drago mi je kad vidim da neko i dalje gestikulacijom, mimikom pa čak i mojim prepoznatljivim zviždanjem ššššcccc (što znači da me ta ista persona non grata pratila kao fanatik i gledala moje klipove i pratila svaku moju reč), pošto ni posle 2 godine ona i dalje jeste Krunićkin izum koji sam samo vajala onako kako sam htela. Hvala FANČINO, al nemoj se toliko blamirati, gleda te širok auditorijum, pa te proziva kako javno tako i što mi šalju tvoje klipove gde si loš Transformers KRUNIĆ JELENE,” napisala je Krunićka na Fejsbuku. Iako nije spominjala imena, svima je i više nego da je reč o Anđeli Veštici, njenoj nekadašnjoj prijateljici, sa kojom je druženje prekinula iz brojnih razloga, a jedan od njih je bio i taj što je Zadrugarka počela da kopira ceo njen prepoznatljivi stil i da ga drugima “podmeće” kao svoj.

foto: preentscreen, instagram

Uopšte nas ne bi začudilo da produkcija Zadruge reši da ubaci i Jelenu Krunić kako bi rejting, pardon tuča i svađa bilo dovoljno!


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.