ON JE PRVI NAPUSTIO ZADRUGU! Iskreno o svemu šta mu se desilo u rijalitiju i otkrio SVE o ukućanima!
Foto: Printscreen

prvo izbacivanje

ON JE PRVI NAPUSTIO ZADRUGU! Iskreno o svemu šta mu se desilo u rijalitiju i otkrio SVE o ukućanima!

Od strane Zadrugara nominovan je Miki Đuričić, dok je najmanje glasova publike imao Andrej Saljnikov poznatiji kao Young Palk

Objavljeno:

Nakon što su su svi glasovi sabrani, Ognjen Amidžić je saopštio da je odlukom publike učešće u rijalitiju ''Zadruga'' završeno za Andreja Saljnikova.

On se odmah pozdravio sa ostalim učesnicima i napustio novoizgrađeni grad i uputio se ka Pinkovom studiju u Šimanovcima gde ga je čekala voditeljka Dušica Jakovljević zajedno sa prijateljima i rodbinom.

foto: Printscreen

- Kažu nije teško biti fin, ali izgleda da jeste! - odmah je rekao Palke, koji smatra da je finoća razlog njegovog izlaska večeras, i nastavio: Veličanstveno mi sve ovo deluje, ušao sam i oduševljen sam. Organizaciom sam oduševljen, ovako nešto ne znam da li je postojalo na našim prostorima, uslovi su fantastični! Tamo može da se živi, nema puno zatvorenog prostora. Svako može da nađe svoj kutak. - rekao je reper.

Voditeljku je zanimalo, ko bi od Zadrugara mogao najviše da nervira repera, međutim on je rekao da ima dosta debelu kožu, da mu niko nije skakao po živcima, i da ga niko ne može izbaciti iz takta. Takođe, dodao je da mu je žao što je napustio tako dobru ekipu ljudi:

- Cela mlađa ekipa je fantastična, i za ovo kratko vreme, sam se tako vezao za njih, da je to glavni razlog zbog čega mi je žao što napuštam ovo. Ja sam po prirodi emotivan i pomisao na to da ću sad da ih napustim baš, baš me je dirnula - iskren je bio, sada već bivši učesnik Zadruge.

U nastavku razgovora, Palke je pohvalio Anđelu Vešticu, za koju je rekao da ona možda izgleda grubo, ali da je veliko srce i velika duša, koja je veoma iskrena. Palke je pričao i o Žiži, pa se sa voditeljkom Dušicom Jakovljević, dotakao toga, da li glumica možda glumi i u najgledanijem rijaliti programu "Zadruga"!

- Razgovarao sam sa Žižom, u nekoliko navrata, i rekao sam joj da je ovo kruna njene glumačke karijere!

Za svog rivala, Mikija Đuričića, od koga je izgubio, jer je dobio manje glasova, nakon čega je izbačen, reper je izjavio da je on dobar čovek i da ima lepo mišljenje o njemu, a o tome je bilo reči u poslednjem, trećem delu, gostovanja u studiju, mladog repera, koji je prvi izbačeni Zadrugar!

(Espreso.co.rs/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.