ZBOG OVA DVA FRAJERA RIBE ĆE ODLEPITI! U Zadrugu ulaze i ONI, najpopularniji tipovi u SRBIJI trenutno! (VIDEO)
Foto: Printscreen

biće svačega

ZBOG OVA DVA FRAJERA RIBE ĆE ODLEPITI! U Zadrugu ulaze i ONI, najpopularniji tipovi u SRBIJI trenutno! (VIDEO)

Njih dvojica pomutiće razum zgodnim učesnicama "Zadruge", koja sa emitovanjem kreće u sredu 6. septembra na Televiziji Pink

Objavljeno:

Već se dosta učesnika zna, a mi ekskluzivno otkrivamo, da će se "Zadruzi" pridružiti i sve popularniji muzičari, koji će odmah privući pažnju zgodnih devojaka u novoizgrađenom gradu, ali i onih kraj malih ekrana!

Reč je o Andreju Saljnikovu i Vladanu Vojnoviću Vojketu, dvojcu hip-hop grupe "ĐANS", koji su nekada bili članovi benda "Blaya Dub Playa". "ĐANS" je osnovan 2004. godine, a tokom trinaestogodišnje karijere iznedrili su veliki broj hitova popularnih pretežno među mlađom publikom.

foto: Espreso.co.rs

Andrej ili Young Palk pridružio se Đansu ove godine i odmah su počeli da ređaju hitove!

Poslednji u nizu snimili su u duetu sa MC Stojanom - njihov spot za singl "Bahata" do sada je na Jutjubu pregledan blizu dvadeset miliona puta, a markantni mladići osvojili su srca velikog broja devojaka koje će, nema sumnje, bez daha pratiti njihovu borbu za neku od tri vredne nagrade u rijalitiju "Zadruga"!

Budući da su mladi i ataktivni, nema sumnje da će i zgodne učesnice "Zadruge" odmah baciti oko na popularne muzičare, a hoće li u rijalitiju doći do određenih simpatija ili nečeg više, saznaćemo vrlo brzo.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.