SE*U NAM PO BRANŠI KAKO KO STIGNE! GAVRILO PRINCIP BI SAM SEBE UBIO! Glumci i Tviteraši besni zbog Mace Diskrecije na crvenom tepihu SFF
Foto: Promo, Facebook

društvene mreže gore!

SE*U NAM PO BRANŠI KAKO KO STIGNE! GAVRILO PRINCIP BI SAM SEBE UBIO! Glumci i Tviteraši besni zbog Mace Diskrecije na crvenom tepihu SFF

Skandal obeležio četvrto veče Sarajevo Film Festivala

Objavljeno: 13:58h

Crvenim tepihom Sarajevskog festivala do sada su prošle mnoge poznate zvezde iz sveta filma, kao na primer čuveni filmski reditelj Oliver Stoun, Anđelina Džoli i mnogi drugi renomirani umetnici.

Zato je najveći šok usledio kada se upravo na tom crvenom tepihu sinoć pojavila Maca Diskrecija koja je javno govorila da se bavi prostitucijom, a pre samo nekoliko meseci bila je i uhapšena zbog ucene.

Ona se smeškala u haljini sa dubokim dekolteo, a svojim prisustvom uznemirila je javnost.

foto: Printscreen

Tviteraši su bili prvi koji su odreagovali i to na najsuroviji mogući način, ogorčani onim što su videli.

Tvitovi su se samo nizali, a javnost je pobesnela. A kako i ne bi?

Neki od vas se možda sećaju, ali na čuvenom Sandens festivalu koji organizuje Robert Redford, jednom prilikom pojavila se čuvena starleta Paris Hilton. da naglasimo Paris Hilton bar ima bogatog oca pa time pravda svoja pojavljivanja, a svakako nije prostitutka, pa je glumac i reditelj Redford izbacio naglavačke sa festivala. To se tako radi!

U tom slučaju, organizatori jesu krivi jer samim tim daju "primer" našim glumcima da treba da postanu starlete ili nešto još gore, kako bi uspeli u svojoj profesiji?

Slične reakcije imali su i neki mladi glumci i reditelji.

Darko Ivić, jedan od glavnih glumaca u filmu "Pored mene", žestoko je iskritikovao pojavljivanje Diskrecije na svom fejsbuk profilu:

A post shared by Darko Ivić (@darko_ivic) on

- Da li ovo znači da smo Maca i ja kolege? Da sam ja kurva? Da je ona glumac? Ja se ne sećam da ste mene videli na njenom radnom mestu - krevetu političara ili rijaliti programu. Možda grešim? - napisao je glumac, a onda i dodao u komentarima:

- Se*e nam po branši ko kako stigne!

foto: Promo

Oglasili su se i njegov kolega Andrej Pipović koji je poručio da bi odmah napustio Festival na kom se pojavi starleta, dok je reditelj Goran Nikolić (Život po Moskriju) uz vest o Macinom pojavljivanju na festivalu napisao:

- Zajebi umetnost važan je šou!


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.