MIRELA ISPRIČALA DETALJE O ZLOSTAVLJANJU! Da nije bilo policije, ne bih se izvukla iz pakla! (FOTO)
Foto: Printscreen/Facebook/Mirela Leli Lapanovic

prestrašno

MIRELA ISPRIČALA DETALJE O ZLOSTAVLJANJU! Da nije bilo policije, ne bih se izvukla iz pakla! (FOTO)

Mirela Lapanović i Milutin Radosavljević Mili imali su veoma burnu vezu u rijalitiju "Parovi", a ona se nastavila i posle završetka sezone

Objavljeno:

Izgleda da se sve završilo veoma loše, a o tome je posvedočila i Mirelina prijateljica Rebeka Aćimović, koja se javila u emisiju "Upoznajte Parove". Mirela je na svom Fejsbuk profilu napisala da se borila za život.

"Dobili smo poruke od Mirele da je u opasnosti, sve imamo u telefonu, kad bude trebalo policiji... Mi smo krenuli u Beograd, ja i prijatelj Borut, (kad smo čuli) da je jako, jako, jako ozbiljna stvar. Imam slike da je Mirela pretučena. Sve smo snimili. Mili je držao u stanu zaključanu. Ja sam pozvala policiju, jako brzo su došli i pomogli nam. Videli su da je Mirela u jako lošem stanju. Mili kada je video mene skroz je poludeo", rekla je Rebeka.

U program se uključio i Milutin Radosavljević Mili i ponudio njegovu stranu priče.

"Ja sam doživeo veliki šok. Mirela je otišla za Sloveniju, po nju je došla Rebeka i odvela je. Ona je pod uticajem te žene. Rebeka me je tužila zbog Mirele i ja sam bio u policiji na saslušanju. Nema tu više nikakvog opravdanja, takve gnusne laži, to što sam ja doživeo ovo je strašno. Dva sata pre nego što mi je policija zakucala na vrata mi smo bili u gradu, bilo je sve ok. Sve ovo je blagi užas, ja ne znam šta da vam kažem", rekao je Mili vidno uznemiren.

Parktično do juče, Mirela i Mili su se zaklinjali jedno drugom na večnu ljubav, što u emisijama na Hepiju, što na društvenim mrežama. Ipak, napokonj se oglasila i Mirela. Ona je objavila par postova u kojima potvrđuje da je bila zlostavljana i da se jedva izvukla uz pomoć policije.

"Ubrzo lajv gde ću ispričati celu istinu o borbi za život i šta sam proživljavala. Nikad ne štitite nasilnike! Bez pomoći policije, Rebeke i Boruta moj život bi bio u opasnosti. Hvala vam na pomoći!!! Dok sam živa neću zaboraviti vašu pomoć. Ovo nije moja sramota, za spas iz pakla je potrebna hrabrost. Laku noć, dobri ljudi" napisala je ona.

(Espreso.co.rs/ Izvor: Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.