KOJOJ BOLJE STOJI? Ljute  suparnice obukle iste haljine i više otkrile nego što su sakrile! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

sve im se vidi

KOJOJ BOLJE STOJI? Ljute suparnice obukle iste haljine i više otkrile nego što su sakrile! (FOTO)

Otkad su ušle u rijaliti šou “Parovi”, Aleksandra i Dalila držale su se zajedno, ali onda je njihovom prijateljstvu došao kraj

Objavljeno:

Aleksandra Subotić i Dalila Mujić ljute su suparnice iz "Parova 5", a Mujićeva je jednom prilikom u emisiji “Upoznajte Parove” saopštila da je njenom prijateljstvu sa Ljubinom ćerkom kraj.

“Ja sam sa Aleksandrom završila, više ne sedim pored nje. U pravu su bili svi koji su mi govorili da se ne družim sa njom, ali presudilo je kada mi je Sonja rekla da me ona ogovara. Pokušavala sma da nađem dobru stranu u njoj, ali nisam uspela. Vidim da je ona dete i dalje, prema tome to je kraj”, rekla je ona, a Aleksandra se odmah nadovezala na Dalilinu priču.

foto: Damir Dervišagić

“Nisam je ogovarala, samo sam prokomentarisala njen ples. Ja sam imala mnogo više poziva da s ene družim sa njom. Ja je ne pljujem, idem do pobede, sa njom ili bez nje, ne interesuje me. Ksenija mi prija, prija mi njeno društvo”, izjavila je Aleksandra.

foto: Printscreen/Youtube/Parovi TV HAPPY

Najveće suparnice ne samo da su za momke odabrale dva rođena brata, već je i njihov modni ukus identičan.

Njih dve su odabrale potpuno identične haljine, a fotografije u istim podelile su na Instagramu.

Duga, lepršava letnja haljina, sa ogromnim šlicevima i uz koju se može, a i ne mora nositi donji veš bila je primamljiva i Dalili i Aleksandri.

Ali, kojoj bolje stoji?

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.