BIĆE IH SRAMOTA ŠTA JE SVE REKLA! Progovorila mlađa ćerka Ljube Pantović i iznela sve tajne porodice Subotić!
Foto: Printscreen/Dailymotion

ŠOKIRALA SVE

BIĆE IH SRAMOTA ŠTA JE SVE REKLA! Progovorila mlađa ćerka Ljube Pantović i iznela sve tajne porodice Subotić!

Ona je rešila da ne ćuti više i da iznese u javnost sve odonosima njihove porodice

Objavljeno:

Ispovest Gorane Subotić, mlađe sestre rijaliti učesnice Aleksandre Subotić, ćerke Ljube Pantović i Karađorđa Subotića šokirala je sve. Gorana je po prvi put, za magazin "Svet" progovorila o svemu što intrigira javnost vezano za ovu kontroverznu familiju.

- Odlučila sam da više ne ćutim. Stvarno nisam očekivala da će me otac prozivati po medijima. Zovem ga već mesecima i molim da se urazumi. Kada sam ga pitala zašto je izjavio za novine da se drogiram, on se samo smejao i nije mi dao objašnjenje. Ne zanima ga što ga je sramota da se pojavim u školi.

BIVŠI MUŽ LJUBE PANTOVIĆ IZNEO TEŠKE OPTUŽBE: Uhvatio sam je dok se motala oko mog ranča, htela je da mi prebije devojku! (FOTO)

foto: Nemanja Pančić

Moja sestra Aleksandra i ja nikad nismo imale normalan odnos. Pre početka rijalitija imale smo dogovor koji ona nije ispoštovala. Rekla sam joj da više ne može da računa na mene. Sa majkom Ljubom pune dve godine nemam nikakav kontakt. Mene je majka mog dečka naučila da kuvam, kako žensko treba da se ponaša i oblači, a ne moja majka Ljuba - rekla je ona.

(Espreso.co.rs / Pulsonline)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.