HITNO OGLAŠAVANJE MARIJE KULIĆ ZA ESPRESO: Nikad BRUTALNIJE OPLELA po Ivana, spomenula i Željka, OVO ĆE GA ZABOLETI
Marija Kulić, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

njene reči seku kao mač

HITNO OGLAŠAVANJE MARIJE KULIĆ ZA ESPRESO: Nikad BRUTALNIJE OPLELA po Ivana, spomenula i Željka, OVO ĆE GA ZABOLETI

Marija Kulić nije štedela reči o Ivanu Marinkoviću

Objavljeno: 19:16h
Ivana Radivojević

Majka rijaliti učesnice Miljane Kulić, Marija Kulić oglasila se za Espreso nakon velike svađe koja deslila tokom sinoćne emisije "Pitanja novinara" između njene ćerke iIvana Marinkovića.

Naime, Ivan je izjavio da je spreman da bude u dobrim odnosima sa Miljanom kao i da je spreman da joj uvek pruži ruku pomirenja jer je ona majka njegovog deteta, a ona je izjavila da njega mali Željko ne zanima, te sve radi zbog gledalaca.

Mi smo pozvali Mariju Kulić kako bi nam ona otkrila kako gleda na ove Ivanove reči, kao i da li smatra da se on folira.

Marija Kulić oplela po Ivanu Marinkoviću
Marija Kulić oplela po Ivanu Marinkovićufoto: Nemanja Nikolić

- Naravno da se folira. Kada se vratila od lekara, prvo je pitao kako se gleda napolju na goruće teme, a onda tek, kako je Željko. To je ona noćas i rekla. Džabe mu sve sto pokušava da sakrije svoju nazainteresovanost, bitno je da, ne ljudi, nego mi koji smo uz Željka vidimo kako stoje stvari - rekla je Marija za Espreso, a onda dodala da je Ivan još jednom pokazao da je čovek bez poštovanja prema onima koji se brinu o deci koja su njegova:

Marija smatra da se Ivan folira da ga zanima mali Željko
Marija smatra da se Ivan folira da ga zanima mali Željkofoto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Po stoti put je dokazao da je čovek bez empatije, bez ljudskosti, bez poštovanja prema onima koji čuvaju i brinu i sa mnogo ljubavi čuvaju decu koju je on napravio i hvala Bogu pa i deca uviđaju ono što treba, sami, koliko mogu za svoj uzrast. Ivan je jedan samoživnik, ološ kome su deca na poslednjoj rupi na svirali, a možda ni tamo. Takvi ljudi nisu zaslužili ni da budu na televiziji, nikako, da ne bi bili primer ostalim ološima koji će reći pa i Ivan je tako. Kod mene bi živeli samo na hleb i vodu, a vazduh bi udisali kroz malo prozorče - dodala je Marija.

Za sam kraj Marija je otkrila da mali Željko nažalost nije jedini sa takvom sudbinom, kao i da bi društvo trebalo da osudi ljude kao što je Ivan.

1 / 8 Foto: Printskrin: Instagram/marijakulic_mtaz

- Nije naše dete jedino, nažalost, puno je dece sa takvom sudbinom, ali društvo treba osuditi takve ološe na svakom koraku jer osuda društva, okoline je najmerodavnija.

Podsetimo, tokom emisije "Pitanja novinara" došlo je svađe između Ivana Marinkovića i Miljane Kulić, a kako je sve izgledalo pogledajte OVDE.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Ivana Radivojević)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.