TAKI SE OGLASIO ZA ESPRESO: Stanislava VINUO U NEBESA, pa opleo pa Janjušu i Aneli, ovim rečima ZAKUCAO U METU
Taki Marinković, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

evo šta je rekao

TAKI SE OGLASIO ZA ESPRESO: Stanislava VINUO U NEBESA, pa opleo pa Janjušu i Aneli, ovim rečima ZAKUCAO U METU

Taki Marinković se oglasio za Espreso nakon navoda da je Stanislav Krofak bacio oko na Maju.

Objavljeno:
Ivana Radivojević

Otac rijaliti učesnice Maje Marinković, Radomir Taki Marinković oglasio se za Espreso, te nam prokomentarisao aktuelne teme iz rijalitija.

Naime, mi smo pozvali Takija kako bi na prokomentarisao kakvo on ima mišljenje o povezivanju Maje i Stanislava Krofaka

- Stanislav je dobar momak koji je skoro ušao u Elitu i rekao je što je trebao u vezi Milone. On je bacio oko na Maju, a Maja koliko vidim ona želi da ostane sama i najbolja je sama. Smatram da je krenuo na pogrešnu kartu, ali se vidi da je dobar momak, nemam ništa loše o njenu da kažem - rekao je Taki, a onda nam otkrio da li bi podržao svoju naslednicu ako uđe u odnos sa Stanislavom.

Taki Marinković o odnosu Maje i Stanislava
Taki Marinković o odnosu Maje i Stanislavafoto: Printscren/youtube/Zadruga Official

- Ja se ne mešam u ćerkin odnos, bitno mi je samo da je neko dobar prema njoj. Kakvi su joj do sad bili odnosi nije mi bilo dobro. Hvala Bogu da se sada smirila i da je shvatila da joj niko u rijaltiju nije potreban. Moja Maja sad krupnim koracima ide do krune, što mislim da je i zaslužila - rekao je Radomir.

Marko Janjušević Janjuš je u razgovoru sa Darkom Tanasijević otkrio da želi da zaprosti Aneli Ahmić, a mi smo Takija upitali kako gleda na njihov odnos.

Taki smatra da su Aneli i Janjuš idealni jedno za drugo
Taki smatra da su Aneli i Janjuš idealni jedno za drugofoto: Printscren/youtube/Zadruga Official

- Oni su stvori jedno za drugo, dva foliratna i prevaranta. Oni sve rade zbog javnosti, oni igraju igru. Oni nemaju više nikakvu priču, te zbog toga raskidaju. On je napolju kada je bio video da nemaju podršku, te zbog toga raskidaju da bi bili u centru pažnje. Ne mogu da verujem da se oni kunu u najmilije, pa to prekrše. Aneli se nedavno zaklela u ćerku da neće biti sa njim, pa posle dva dana otišla kod njega u krevet i to sve govori kakvi su ljudi, tako da smatram da su idealni jedno za drugo - završio je Taki za Espreso.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.