OVE REČI ĆE BOLETI: Anđela iskazala GAĐENJE prema Žani, NASTAO HAOS
Zadruga, Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

haos

OVE REČI ĆE BOLETI: Anđela iskazala GAĐENJE prema Žani, NASTAO HAOS

Anđela iskazala gađenje prema Žaninom liku i delu, pa Uroš Rajačić detaljno izanalizirao njeno ponašanje

Objavljeno: 21:22h

U toku su ''Nominacije''. Voditeljka Ivana Šopić dala je reč Anđeli Šparavalo kako bi otkrila svoj stav o ovonedeljnim potrčcima Žani Omnii i Samiru Ramoviću.

Žana je jedan običan dupljak. Nemam uopšte lepo mišljenje o njoj. Ona je ta koja gleda kako da napakosti ljudima ovde. Sve najgore imam da kažem za nju. Samir voli Milenu i to se vidi. Šaljem Žanu - kazala je Anđela.

Žana mi nije definisan lik. Ona je u nekim druženjima nadmena, a u drugim manja od makovog zrna. Možda je to zato jer ranije bila istaknuta ovde pa pokušava da to bude sad. Samir mi je dobar lik. Njega ću sačuvati - kazao je Uroš R.

Ja ću sačuvati Žanu, a šaljem Samira. Samo to imam da kažem - kazao je Boža.

Ostavljam Samira jer je moj kolega, dobar muzičar i jako ga cenim. Sa Žanom sam dobra - kazala je Marija.

Samire, mislim da ne glumiš emocije prema Mileni, ali da ako ti je skrenula ažnu na to da joj smeta, ne treba da budeš navalentnan. Inače ovako imam da kažem sve najlepše. Žanu jako volim, volim da je slušam kako priča. Šaljem Samira - kazala je Danka.

Za mene je Žana odvratna i užasna. Mene pokušala da uvredi time što mi je rekla da čistim wc, a donela mi sredstvo za čišćenje kuhinje. Jako si primitivna. Ljudi se pitaju zbog čega ja imam neki sukob sa tobom, a mislim da je evidentno kako si me vređala. Nisi Matoroj nikakav prijatelj. Samire, ja sam prokomentarisala tvoj odnos sa Milenom. Mogu samo da kažem da mi se nije dopalo jer se od mene udaljio kad sam se posvađala sa njom, iskreno. Moram reći da spatram da je jako dobar pevač. Kvalitetan je čovek. Šaljem Žanu, ostavljam Samira.

Bonus video:

07:19

STARS EP256

(Espreso/Pink/Prenela:M.Ć)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.