FILIP CAR OSEĆA KRIVICU ZBOG JANJUŠA: Otvoreno objasnio zbog čega se KAJE, izjava ŠOKIRALA sve
Filip Car i Janjuš, Foto: Printscreen/ Instagram/ mali_janjus

iskren

FILIP CAR OSEĆA KRIVICU ZBOG JANJUŠA: Otvoreno objasnio zbog čega se KAJE, izjava ŠOKIRALA sve

"Osećam krivicu otkako je izgubio brata..."

Objavljeno: 18:19h

Bivši zadrugar Filip Car već neko vreme izbegava oglašavanje za medije, a nedavno je napravio presedan, te prokomentarisao trenutne takmičare.

Najinteresantija mu je bila bivša devojka Maja Marinković, ali dotakao se i odnosa Aneli Ahmić i Marka Janjuševića Janjuša.

Car je priznao da ne podržava njihov odnos, a ništa dalje nije želeo da komentariše.

1 / 5 Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Tu priču isto ne podržavam, ali neću komentarisati, jer sam rekao sam sebi da otkako je Janjuš izgubio brata, osetio krivicu što sam se svađao sa njim. Jer kad se takve stvari dese bude ti krivo što si se nekad svađao sa nekim, rekao sam neću više da ga komentarišem i to je to… Nije trebalo da ulazi ove godine - rekao je Car, a njegovo izlaganje mnoge je ostavilo u čudu.

Podsetimo, Maja Marinković je nedavno izjavila da je psihički nestabilna zbog toga što razmišlja o prethodnom odnosu, aludirajući na Filipa Cara, a on se hitno oglasio i udario na bivšu devojku.

- Što se tiče Maje, ta osoba sve što priča i radi, radi da bi dobila neki aplauz u narodu a gora je od ikoga. Ne postoji nemoralnije, agresivnije, pokvarenije stvorenje koje je ušlo u tu kuću od nje. Ona nekog komentariše, sa ona dva grama mozga. Vidi da Ša, Janjuš i Aneli su negativci pa komentirajući negativno njih skuplja poene. Radi isto što radi Miljana Kulić, njih dve i imaju istu dijagnozu - rekao je Filip Car.

Bonus video:

01:23

Oglasio se Filip Car posle priča da je tukao trudnu Aleks, pokaza celu prepisku

(Espreso/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.