"SLIKAO SAM PORUKE, OBAVESTIĆU ODELJENJE ZA TEHNOLOŠKI KRIMINAL" Janjuš o svom sledećem POTEZU nakon SMRTI BRATA
Imao je težak period, Foto: printscreen/instagram/jannmiha, Nenad Kostić, Nebojša Mandić

strašno

"SLIKAO SAM PORUKE, OBAVESTIĆU ODELJENJE ZA TEHNOLOŠKI KRIMINAL" Janjuš o svom sledećem POTEZU nakon SMRTI BRATA

On je nakon izlaska iz "Elite" dobijao raznorazne poruke...

Objavljeno: 14:55h

Marko Janjušević Janjuš se nakon smrti brata Mihaila Janjuševića vratio u "Zadrugu 7 Elita".

Sada je priznao da se tokom teškom perioda u spoljnom svetu susretao sa negativnim komentarima i porukama.

Janjuš je nakon izlaska iz "Elite" dobijao raznorazne poruke, te je odlučio da stvari preuzme u svoje ruke.

- Sutra ću izaći, tražiću da se sve poruke... Sad kažem Velikom šefu i produkciji da ću izaći, i da te poruke odu tamo gde treba da odu, da se predaju gde trebaju da se predaju, jer sam ih slikao, slikao sam i o kom profilu se radi. Obavestiće se ono odeljenje za tehnološki kriminal. Moj profil će se baviti tim porukama, sve ću da slikam - rekao je Janjuš.

Inače, Marko Janjušević Janjuš sinoć je u razgovoru sa voditeljem Darko Tanasijevićem govorio o svojoj bivšoj supruzi i majci svoje ćerke, Eni.

1 / 6 Foto: © ATA Images, printscreen/instagram/janmiha

Janjuš je priznao da se Ena viđala sa bivšim zadrugarima, te otkrio da više voli bivšu taštu nego majku svoje ćerke Krune.

- Zamisli kad bi se to desilo, ona se nikad nije oglasila, mislim da se viđala samo sa Filipom Đukićem i Đeksonom jer ih je gotivila posle prve sezone. Možda se videla sa još jednom, dve osobe, zamisli to ludilo. Jednu izjavu nisu dali, zamisli da oni kažu o meni šta sam radio zadnjih 14 godina, jednu ružnu reč nisu rekli za mene, iskreno da ti kažem, nikada - rekao je Janjušević, pa progovorio o svojoj tašti.

- Taštu više volim nego ženu, to je istina. Na stranu što sam ja, otišao sa drugom, to nije moglo da opstane, moja tašta je uvek govorila da budemo dobro, samo zbog deteta, za ostalo je boli p**ka, radite šta hoćete, ali zbog deteta morate biti u dobrim odnosima, ko tako ne razmišlja, taj zapravo nije normalan. Zato ih ja i poštujem, zato nikada nisam ništa ružno rekao. Šta god da je, treba biti normalan, ali ne razmišljaju svi istom putanjom - ispričao je Marko Janjušević Janjuš prošle noći u rijalitiju ,,Elita".

Bonus video:

04:30

Janjuš nezadovoljan plasmanom

(Espreso/Blic/Ivana Mikić/Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.