SESTRA JOVANE CVIJANOVIĆ EKSKLUZIVNO ZA ESPRESO: Aminovala ADVOKATA Nikole Kalinića, a evo šta je NOVO OTKRILA
Jovana Cvijanović, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

sada je sve jasno

SESTRA JOVANE CVIJANOVIĆ EKSKLUZIVNO ZA ESPRESO: Aminovala ADVOKATA Nikole Kalinića, a evo šta je NOVO OTKRILA

Ivana Cvijanović se oglasila za Espreso, nakon što je njena sestra Jovana u Eliti otkrila da je imala aferu sa mnogim poznatih ličnostima

Objavljeno: 21:10h
Ivana Radivojević

Učesnica Elita Jovana Cvijanović trenutno je u žiži javnosti zbog svojih afera koje je iznela u tokom učešća u rijalitiju.

Naime, Jovana je u rijalitiju iznela da je bila sa mnogim poznatim ličnostima, među kojima su reper MC Stojan, pevač Peđa Medenica, košarkaš Nikola Kalinić, fudbaleri Uroš Račić, Andrija Živković i mnogi drugi.

Ekipa Espreso portala pozvala je Jovaninu rođenu sestru Ivanu Cvijanović kako bi prokomentarisala njeno učešće, ali i afere koje je Jovana iznela u Eliti.

Rođena sestra Jovane Cvijanović, Ivana se oglasila za Espreso
Rođena sestra Jovane Cvijanović, Ivana se oglasila za Espresofoto: Privatna arhiva

Na samom početku razgovora pitali smo Ivanu kako joj se čini Jovanino učešće u Eliti.

- Ne oduševljava me njeno učešće u smislu da je zaboravila da pokaže sebe u pravom svetlu, kao i svoj talenat. Previše se baca akcenat na muškarce i to stvara jako lošu sliku o njoj - rekla je Ivana, a onda nam otkrila za koga smatra da je Jovani prijatelj u rijalitiju, a za koga ne:

- Jovana nema prijatelje u Eliti. Generalno mislim da niko nikome tu nije prijatelj. To je borba za opstanak svih njih kao pojedinaca.

Sestra Jovane Cvijanović otkriva da se ona i Nikola Kalenić ne poznaju
Sestra Jovane Cvijanović otkriva da se ona i Nikola Kalenić ne poznajufoto: Privatna arhiva

Upitali smo Ivanu šta misli o pričama koje je Jovana iznela u javnost, a koje se tiču njenih afera sa poznatim ličnostima.

- Jovana definitivno nije trebala da iznosi takve stvari. To je njena intima i šta koga briga koga poznaje iz spoljnog sveta. To joj je pokvarilo sve. Ona je osoba za sebe i treba po meni da predstavi sebe, a ne da pominje koga je pominjala. To su za mene gluposti i ne znam šta joj je bio motiv - rekla je Jovanina sestra, a komentarisala oglašavanje advokata Nikole Kalinića, u kojem je poručeno da se oni lično ne poznaju:

Ivana ističe da će od Jovane tražiti da demantuje mnoge stvari koje je iznela u Eliti
Ivana ističe da će od Jovane tražiti da demantuje mnoge stvari koje je iznela u Elitifoto: Antonio Ahel/ATAImages

- Advokat se oglasio i drago mi je da se neko oglasio i da se moja izjava podudara sa njegovom. Oni se ne poznaju i ništa nisu imali. Uopšte ne zna tog momka. I lično ću joj tražiti da demantuje to što je izrekla - rekla je Ivana.

Za sam kraj pitali smo Ivanu kako su ona i njeni roditelji reagovali na sve stvari koje je Jovana iznela u Eliti, kao i da li ih je neko od pomenutih poznatih ličnosti kontaktirao.

1 / 9 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

- Jovana ima našu podršku u smislu da ćemo je zaštititi, ali ni meni ni mojoj porodici se ne dopadaju stvari koje je iznosila. Stvarno nije imala potrebu to da radi. Niko nas nije kontaktirao jer sam ja tog stava da je istina kao voda i prođe kroz sve pukotine. Uvek ću govoriti i javno reći šta je istina. U ovom učešću iznela je neke netačne informacije i to će i sama demantovati kada izađe. Ja sam se oglasila jer ne želim da remetim tuđe živote i stvaram lošu sliku o sebi - završila je Jovanina rođena sestra za Espreso.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Ivana Radivojević )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.