VODITELJ OTIŠAO DO IZOLACIJE I REKAO JOJ DA HITNO NAPUSTI ELITU: Za nju više NEMA RIJALTIJA, a evo i šta se DESILO
Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

NAJNOVIJE

VODITELJ OTIŠAO DO IZOLACIJE I REKAO JOJ DA HITNO NAPUSTI ELITU: Za nju više NEMA RIJALTIJA, a evo i šta se DESILO

Iako se trudila nije uspela da ostane

Objavljeno: 08:27h

Helena Foks, Sneža Kušadasi i Anđela Šparavalo bio je nominovani trojac za izbacivanje iz Elite.

Posle odgledanih profila nominovanih takmičara, voditelj Darko Tanasijević otišao je po iste do izolacije, te se zajedno sa njima uputio u diskoteku.

Zadatak nominovanih je da loptice koje su im zakačene oko struka ubace u čaše koje su im ispod pojasa. Helena Foks je u startu odustala, dok su Sneža Kušadasi i Anđela Šparavalo dale sve od sebe. No, međutim, nijednoj od njih tri nisu duplirani glasovi.

Darko je potom saopštio da 61 odsto glasova gledalaca ima Sneža Kušadasi, 32 ima Anđela dok 7 odsto ima Helena. Učesnici su potom brzo prišli kako bi se pozdravili sa Helenom, koja je ušla u oldtajmer i zauvek napustila "Elitu".

- Svest da me sin gleda, nisam želela da dozvolim da se dere neko na mene. Rešila sam da odem kući u miru i sačuvam živce. Ja znam ko sam i šta sam, nemam kompleks da se dokazujem. Moj moto je: "Strpljen spašen" - rekla je Helena.

- Ko te je duboko razočarao - pitala je Ana.

- Nijedna osoba konkretno, više faktora se izdešavalo. To nije moj fah, ušla sam da pokažem da imam muzički talenat. Smatram da je moj život tek počeo. "Elitoviziju" ću pamtiti najviše, stekla sam neke prijatelje, provela sam se prelepo i baš mi je drago da sam bila deo ovog projekta - rekla je Helena.

- Jedna situacija koju bi volela da izbrišeš - pitala je voditeljka.

Izbrisala bih izjavu da bih Mensuru da*a na prvu, to nije bilo bukvalno, bilo je žargonski. Bila sam šikanirana zbog toga. Iz moje perspektive i nisu ljubavni odnosi iskreni - rekla je Helena.

Bonus video:

05:27

OVA OSOBA JE POSEBNO RAZOČARALA BIVŠEG UČESNIKA RIJALITI PROGRAMA ZADRUGA! Mikica Bojanić bez dlake na jeziku o svemu!

(Espreso/Kurir/Ilija Lukić/Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.