TELEFON JANJUŠEVOG BRATA ČUVE NEKE DOKAZE? Oglasio se PRIJATELJ pokojnog Mihaila, čuvao je SVE PRETNJE?
Foto: NIKOLA ANĐIĆ, INSTAGRAM, KURIR

POTRESNO

TELEFON JANJUŠEVOG BRATA ČUVE NEKE DOKAZE? Oglasio se PRIJATELJ pokojnog Mihaila, čuvao je SVE PRETNJE?

Sve ovo je čuvao u svojoj galeriji na telefonu?

Objavljeno:

Mihailo Janjušević, najmlađi brat Marka Janjuševića Janjuša, sahranjen je u rodnom Prijepolju, a na večni počinak ispratila ga je neutešna rodbina i prijatelji. Mihailo je preminuo u 27. godini u nedelju, a sumnja se da je digao ruku na sebe.

Kako mediji spekulisu, pokojni brat Marka Janjuševića Janjuša trpeo je nasilje preko interneta. Na društvenim mrežama navodno je redovno dobijao pretnje, uvrede, ponižavanja, a vrlo često je znao i da iste objavi na svojim profilima i apelovao na ljude da ne čine takve stvari.

Izvor otkriva da je Mihailo znao vrlo često da napravi i sliku zaslona, što je čuvao u svojoj galeriji na telefonu.

1 / 5 Foto: printskrin /Tviter

- Mihailo je bio naš mali Apolon, dečko koji je zračio pozitivnom energijom i žudeo da bude voljen. Tražio je sklonište, gde će biti voljen i prihvaćen u potpunosti. Trpeo je takvo nasilje, da je to bilo monstruozno, to su takve reči, da ljude sada treba da bude sramota, ali nikada neće naučiti ljudi da njihova jedna reč, nekog možeš odvesti u onaj mrak iz kog nema povratka. U telefonu su mu se nalazili ti skrinšotovi sa Tvitera, Instagrama, poruke koje su mu stizale - priča izvor.

Mihailo Janjušević, Sahrana
foto: Kurir, printscreen/instagram/jannmiha

Podsetimo, Mihailo Janjušević, brat Marka Janjuševića Janjuša pronađen je prema nezvaničnim informacijama u beživotnom stanju, a sumnja se na samoubistvo.

Prema poslednjim informacijama, njegov brat Boris bezuspešno je pokušavao da stupi u kontakt sa njim, kao i kolege, jer se nije bio pojavio na poslu.

Bonus video:

06:14

Janjuš diže Maju Marinković u nebesa

(Espreso/Republika/O.B/Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.