MIHAILO ĆE BITI SAHRANJEN PORED KUĆE: 50 METARA ĆE GA DELITI OD DOMA, ovaj podatak KIDA DUŠU
Mihailo i Janjuš, Foto: printscreen/instagram/jannmiha, Nenad Kostić, Nebojša Mandić

TUGA

MIHAILO ĆE BITI SAHRANJEN PORED KUĆE: 50 METARA ĆE GA DELITI OD DOMA, ovaj podatak KIDA DUŠU

Scena ispred porodične kuće Janjuševića je srceparajuća. Okupljeni prijatelji i rodbina pružaju podršku porodici koja je slomljena bolom.

Objavljeno:

U Prijepolju, gradskom naselju u kojem je Mihajlo Janjušević video svetlost dana, danas će se održati njegova sahrana. Mladić je preminuo nakon što je odlučio da okonča sopstveni život, ostavljajući porodicu i prijatelje u dubokoj tuzi. Pripreme za polaganje Mihajla na večni počinak su u punom jeku, dok se ispred porodične kuće odvijaju scene koje kidaju dušu.

Scena ispred porodične kuće Janjuševića je srceparajuća. Okupljeni prijatelji i rodbina pružaju podršku porodici koja je slomljena bolom. Majka i baka pokojnog Mihajla su van sebe od tuge, a njihova bol je neopisiva. Opraštajući se od voljenog sina i unuka, prolaze kroz najteže trenutke koje roditelj može da doživi.

Inače, Mihailo će biti sahranjen na samo 50 metara od porodične kuće, na groblju u Prijepolju.

Gde će biti sahranjen Mihailo Janjušević
Gde će biti sahranjen Mihailo Janjuševićfoto: Kurir, printscreen/instagram/jannmiha

U ovim teškim trenucima, porodica i prijatelji su okupljeni kako bi pružili podršku jedni drugima. Njihova zajednička tuga je snažna, ali i njihova međusobna podrška. Ovakvi događaji nas podsećaju koliko je važno biti tu jedni za druge u teškim trenucima i kako zajedništvo može da ublaži bol.

Mihajlov tragičan odlazak takođe skreće pažnju na važnost prevencije samoubistava, kao i podrške osobama koje se bore sa mentalnim izazovima. Važno je podići svest o mentalnom zdravlju i pružiti podršku onima koji se suočavaju sa unutrašnjim borbama. Samoubistvo je trajno rešenje za privremene probleme, te je važno tražiti pomoć i razgovarati o svojim osećanjima.Nažalost, tragedije poput ove podsećaju nas koliko je važno biti pažljiv prema drugima i koliko je podrška i razumevanje od presudnog značaja. Mihajlo će zauvek ostati u sećanju svojih najbližih, a njegova porodica i prijatelji će nastaviti da ga vole i čuvaju u svojim srcima.

Bonus video:

00:13

ESPRESO OTKRIVA! SLADJA ALEGRO ZAPEVALA PROLAZNICIMA NA ULICI: Klub KRCAT, ljudi stajali u redovima ISPRED

(Espreso/Republika/A.N. Prenela I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.