OGLASIO SE FILIP CAR NAKON JANJUŠEVE PORODIČNE TRAGEDIJE: Objavio sliku mladog Mihaila, pa poslao JAKE REČI
Foto: Printscreen/ Instagram/ mali_janjus

POTRESNO

OGLASIO SE FILIP CAR NAKON JANJUŠEVE PORODIČNE TRAGEDIJE: Objavio sliku mladog Mihaila, pa poslao JAKE REČI

Ova vest je juče uzdrmala sve i mnogi su se oprostili od mladića

Objavljeno: 11:40h

Rođeni brat trenutnog učesnika rijalitija, Marka Janjuševića Janjuša, Mihailo Janjušević, 25. decembra je izvršio samoubistvo. Nesrećni mladić je imao samo 27. godina, a tri dana pred nemili događaj, niko nije mogao da ga dobije.

Ova vest je juče uzdrmala sve i mnogi su se oprostili od mladića, a sada je to učinio i bivši učesnik rijalitija, Filip Car.

On je putem svog Instagrama podelio Mihailovu sliku i napisao: "Porodici Janjušević iskreno saučešće".

Objava Filipa Cara
Objava Filipa Carafoto: Instagram/printscreen/filipcarcapo

Pored Filipa oglasila se pevačica Dara Bubamara, u čijem spotu je učestvovao Mihailo, raniji rijaliti takmičari Mina Vrbaški i Stefan Karić, koji su se skoro pa na isti kao i Filip oprostili od Janjuševića, a pevač Sloba Radanović je uputio dve jake reči Marku: "Izdrži brate".

Podsetimo, Janjuš je sinoć, 25. decembra, izveden iz "Elite", kada mu je saopštena tragična informacija. Nakon svega se emotivnom porukom oprostio od brata.

1 / 6 Foto: Damir Dervišagić, Printscreen Instagram/jannmiha

- Da smo se barem zagrlili kao nekada kada kada sam te željno čekao videti dok sam igrao u drugoj zemlji, kad sam ti doneo punu torbu slatkiša kad si me najviše voleo od svih, kad si u u dubku prvi put rekao mama, tad si jeo smoki i imao 10 meseci, a ja i Boris se smejali, a sad plačemo mili moj... Kako si samo bio nemiran svi te grdili a ja se radovao... Sećam se kad si krenuo u prvi razred samo si se ti slikao sa šeširom i ako je bilo zabranjeno i tada si bio najlepši. Kako ja to sada nekome da kažem, kako ja da ispričam tvoj prvi kontrolni kada nisi imao ni jedan tačan odgovor, a svaki je bio tačan... Kako da kažem nekome da sam te najviše voleo. Kako da kažem da kad sam te vodio u Zoološki vrt imao si 6 godina, a ja 16... Kako, mili moj, da ovo preživimo... Kako da ti kažem da me duša boli, kako da kažem koliko sam mislio na tebe a u duši to čuvao... Kako da zagrlim brata i da znamo da tebe nema... Kako mili moj kad god pošaljem majci neki dinar kažem tebi deo da pošalje da imaš... Kako mili... Kako mili te nisam zagrlio makar poslednji put... Volim te brate dragi - napisao je u dirljivoj objavi na Instagramu Marko Janjušević Janjuš.

Bonus video:

06:14

Janjuš diže Maju Marinković u nebesa

(Espreso / Telegraf /M.K./Prenula:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.