ZADRUGARI SU IZABRALI DA OVA OSOBA NAPUSTI BELU KUĆU: Ovo je mnoge IZNENAĐENJE
Zadruga Elita, Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Nominovani zadrugari

ZADRUGARI SU IZABRALI DA OVA OSOBA NAPUSTI BELU KUĆU: Ovo je mnoge IZNENAĐENJE

Zadrugari su otkrili koga ne žele više u rijalitiju

Objavljeno: 16:17h

Nominovani zadrugari su počeli sa nominacijom, te su Bojanu Pavlović izabrali kao osobu kojoj žele da vide leđa.

- Previše ljudi ima koje bih nominovao. Ovog puta bih mogao da izdvojim Danku koja samo zuji kroz rijaliti, samo jede i spava. Mene posebno ne iritira, ali zuji kroz program ničim izazvanim - rekao je Ša.

- Prošli put sam nominovao Bojanu, teško mi je da je gledam. Iritantna je, traži neke argumente i bio bih srećan da joj vidim leđa - rekao je Aleksa.

Nominovani zadrugari su počeli sa nominacijom, te su Bojanu Pavlović izabrali kao osobu kojoj žele da vide leđa
Nominovani zadrugari su počeli sa nominacijom, te su Bojanu Pavlović izabrali kao osobu kojoj žele da vide leđafoto: prentscreen/youtube/Zadruga Official

- Što se mene tiče nominovala bih pola kuće, ali ovog puta bih nominovala Danku koja ništa ne radi - rekla je Aneli.

- Ja neću odustati od ove male, ova mala mi je najkvarnije stvorenje koje sam upoznao, nominovaću Anđelu. Teška je za gledanje - rekao je Janjuš.

- Ja ću opet nominovati Bojanu, ja sam se povukla, alii ona ne odustaje. Ne mogu da je smilsim i podnesem, odvratna je štrokava je. Malu je navikla na tanak led, od nje ne mogu da obnavljam dužnosti koje sam uzela na sebe. Ne mogu da je smislim - rekla je Milena.

- Ja ću Bojanu, mene iritira njeno ponašanje za stolom, već je krenila da nas vređa, tako ću nju - rekla je Elica.

- Mićin dom je odvratan i licemeran, Nemanja je veća žena od svih žena, kad mi treba ja ga iskoristim. On je tu na usluzi, sve priča u bradu, i ja ga slušam, umesto da kaže da tako sam rekao, on ništa, mrzim te igrače koji okolo mute vodu, a ni ne mute kako treba. Lažno to pipkanje sa Stefani, kad uđe u neki komflikt - rekla je Matora.

- Dvoumim se između Slađe i Marije Malivuk, one su dve osobe koje imaju bbespotrebne doskočice. Marija ima gluplje, Slađa je bezlična, nema svoj karakter ništa, kako dune vetar, tako da ipak Marija Malivuk - rekla je Miona.

- Moj prvi pik je Bojana, to sam rekao već, mračna je, totalno, i dalje traži jedan argument, videli smo da je pokazala svoju nasilnu stranu, u poslednje vreme je počela da udara tako nisko - rekao je Samir.

- Ja ću ove ludake sa psihijatrije, uvek im uhvatim pogled. Kad god se okrenem imam osećaj da se nešto na meni fizički dešava, na taj nain me gledaju, kad ih pitam šta je oni kažu ništa ništa. Sad sam raspoložen da nominujem Snežu Kušadasi - rekao je Marko.

Bonus video:

05:11

ĐUS ZA ESPRESO POSLE 100 GODINA: Reper o ESTRADI, evo kako komentariše SKANDALE

(Espreso/Blic/Jovan Ilić/prenela:B.S)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.