OVE POZNATE DAME SU BILE U KREVETU FILIPA ĐUKIĆA: Neke su sada UDATE, neke ne mogu da se SKRASE, IMENA I PREZIMENA
Foto: Sonja Spasić

saznajemo

OVE POZNATE DAME SU BILE U KREVETU FILIPA ĐUKIĆA: Neke su sada UDATE, neke ne mogu da se SKRASE, IMENA I PREZIMENA

One su njegove bivše ljubavi.

Objavljeno:

Filip Đukić je prvi put ušao u svet rijalitija kada je tadašnja učesnica "Parova" Ružica Veljković predložila produkciji da ga uvedu jer za njega je tada komentarisala da je dobar frajer.

I produkcija ju je poslušala i Filip je ušao tada u treću sezonu "Parova".

Ne samo što je ušao u rijaliti, već se posle i smuvao sa Ružicom, sa kojom je bio u vezi i posle rijalitija, ali ta njihova veza nije opstala.

Filip Đukić
foto: Aleksandar Jovanović Cile

Ružica je kasnije pobedila u "Parovima 4", a posle rijalitija kratko je bila voditeljka na "Happy TV", a nakon toga se povukla iz javnosti. U međuvremenu se udala, dobila je decu i povukla se iz medija.

Velike ljubavne drame Filipa Đukića gledali smo sa pevačicom Marijom Anom Smiljanić.

1 / 7 Foto: Printscreen Youtube

Oni su bili zajedno u rijalitiju "Farma", a kasnije i u "Zadruzi". Ali su imali prekide i nisu bili konstantno zajedno. Ni sa njom Filip nije uspeo da ostane duže u vezi. Pevačica sada ima drugu ljubav i sigurno više ne razmišlja o Filipu. Ona je doskora objavljivala fotografije na kojima se vidi da je u drugom stanju. Interesantno da je trenutno ugasila profil na "Instagramu".

U toku "Zadruge 3" Filip se smuvao sa Ivom Grgurić.

Iva je na kraju pobedila u tom rijalitiju, ali veza između Filipa i nje nije dugo opstala nakon što su njih dvoje napustili imanje u Šimanovcima.

Od pre nekoliko dana svi znaju da je Filip dodao još jednu rijaliti zvezdu na spisak onih sa kojima je imao neuspešnu romansu.

1 / 3 Foto: instagram prinstcreen/iva_grguric_official

Reč je o Pauli Hublin. Samo sa Paulom Filip nije bio u vezi dok je ona bila u "Zadruzi". Oni su se smuvali nekoliko godina nakon njenog učešća u "Zadruzi 4". I najavljivali su Paula i Filip čak i svadbu, ali od svadbe sada nema ništa.

Oni su raskinuli i sada će jedno i drugo ovu vezu pamtiti ili po lepim ili po ružnim trenucima, zavisi šta je na njih dvoje jače ostavilo utisak iz te veze.

1 / 3 Foto: Printscreen: Instagram/filiptattoo

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

03:21

Filip Djukic otvorio sezonu kupanja u fontani

(Espreso / Milen Vesović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.