ŠA POČEO DA LJUBOMORIŠE MIONI: Dva muškarca bacila oko na Mionu, ON JOJ OVIM REČIMA stavio do ZNJANJA SVE
Ša i Miona, Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

ŠOK

ŠA POČEO DA LJUBOMORIŠE MIONI: Dva muškarca bacila oko na Mionu, ON JOJ OVIM REČIMA stavio do ZNJANJA SVE

Miona i Ša su se posvađali nakon što je Miljana Kulić iznela tvrdnju da bi Marko Janjušević Janjuš i Lazar Čolić Zola bili intimni sa njom.

Objavljeno: 10:25h

Pevačica Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša na korak su da ozvaniče svoju vezu, međutim sinoć su se žestoko posvađali, a reper je pravio ljubomorne scene.

Naime, Miona i Ša su se posvađali nakon što je Miljana Kulić iznela tvrdnju da bi Marko Janjušević Janjuš i Lazar Čolić Zola bili intimni sa njom.

Dok je Miona pokušala da spusti loptu i uveri Ša da nije slala nikakve signale s njihove strane, kao ni da ona nije slala nešto što bi se moglo protumačiti pogrešno, on je ipak pokazivao uverenje da Kulićeva tvrdnju nije za džabe istakla.

Ša ljubomoriše Mioni
Ša ljubomoriše Mionifoto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Veruj mi sve je ovo drugarski - pravdala se Miona.

- Znam ja nisam klinac, ali od muškaraca svašta možeš da očekuješ. Kod mene to ne postoji, pravi drugovi su retki i ne postoje na svakom koraku - govorio je reper.

- Ja znam da ništa ne radim i to je to. Ovo je bolesno - nastavljala je.

Nenad Aleksić Ša, iako se još nije razveo od supruge Vanje Aleksić, čini se da je već pronašao novu ljubav - Mionu Jovanović od koje se ne odvaja.

Reper je i prethodnih godina tokom veze sa Tarom Simov, sa kojom je prevario prvu suprugu Ivanu Aleksić, takođe pravi ljubomorne scene pa je često bio i kažnjavan.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.