ZAMAZALI NARODU OČI PA UZELI OZBILJNU LOVU? Tajni dogovor Miljane i Bebice OBELODANJEN, pominju se kockarski DUGOVI
Isplivali skandalozni detalji Miljane i Bebice, Foto: Damir Dervišagić

OBMANA!

ZAMAZALI NARODU OČI PA UZELI OZBILJNU LOVU? Tajni dogovor Miljane i Bebice OBELODANJEN, pominju se kockarski DUGOVI

Isplivali skandalozni detalji iz života Miljane i Bebice

Objavljeno:

Miljana Kulić i Nenad Bebica Macanović obmanuli su javnost i glume da su u svađi, kako bi bili što zanimljiviji u rijalitiju, te zaradili odvojene honorare da bi kad izađu vratili dugove koje su zajedno napravili.

Kako tvrdi izvor blizak paru, njih dvoje su pre ulaska u Belu kuću navodno izgubili ogroman novac na kocki, pa su pronašli način da se izvuku u čemu ih je čak i Miljanina majka Marija Kulić podržala.

- Miljana i Bebica su smislili pakleni plan jer su dužni 20.000 evra. Zadužili su se jer je Miljana opet izgubila na kocki velike sume novca i jedini način da se izvadi bio je da ponovo uđe u rijaliti. A pošto je veoma maštovita, sada već kao rijaliti veteranka, dosetila se da napravi dramu sa Bebicom pred ulazak i ponudi gledaocima nov zaplet, koji bi bili interesantniji, nego da su, kao prethodnih, sezona ušli kao par - priča dobro upućeni izvor.

Isplivali skandalozni detalji iz života Miljane i Bebice
Isplivali skandalozni detalji iz života Miljane i Bebicefoto: Antonio Ahel/ATAImages

- Čak i Marija je pristala da odigra svoju ulogu u ovoj priči. Primetićete kako više ne pominje kocku kao ranije i da se cela priča i kod nje vrti oko Bebice i njihovog raskola. Ni njihovi cimeri u Beloj kući nisu još poverovali da je moguće da Nenad okrene ploču, jer im je on uvek i u svemu bio na usluzi. Neprirodno im je da ja on sam lupio šakom o sto i odlučio da pokaže ko kosi, a ko vodu nosi. Jasno je tu, i sada i uvek, da Miksi, kakva god da je, vodi glavnu reč u svemu.

Kako tvrdi izvor blizak paru, njih dvoje su pre ulaska u Belu kuću navodno izgubili ogroman novac na kocki
Kako tvrdi izvor blizak paru, njih dvoje su pre ulaska u Belu kuću navodno izgubili ogroman novac na kockifoto: RTV Pink printscreen

Podsetimo, dok su još bili zajedno, Nenad i Miljana uhvaćeni su u kockarnici, iako je Kulićka prethodno sve vreme tvrdila da je sa tim prestala. Macanović se hvalio kako je on zaslužan što se poznata Nišlijka više ne kocka. Međutim, paparaco je ovaj par snimo u jednoj kockarnici dok sedi za aparatima, gde troši abnormalnu cifru. Odmah nakon ovih scena, Miljana je obavestila brojne pratioce da prodaje svoj Instagram profil, pa poručila zainteresovanima da joj se jave. Kako je i sama ranije u rijalitiju pominjala kockarske dugove, mnogi su pomislili da i nalog prodaje isključivo zbog tih dugova.

Bonus video:

02:29

Milena Kačavenda i Miljana Kulić

(Espreso/Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.