DA LI JE OVO MOGUĆE? Majka Sanjina Horvata NA LEKOVIMA zbog SINA? Ne može da veruje ŠTA SE DEŠAVA u Zadruzi
Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga

strašno

DA LI JE OVO MOGUĆE? Majka Sanjina Horvata NA LEKOVIMA zbog SINA? Ne može da veruje ŠTA SE DEŠAVA u Zadruzi

Mnogi smatraju da se Sanjin ovako ponaša jer se zaljubio u Kačavendu, a majka ga ne prepoznaje

Objavljeno:

Učesnik "Elite", Sanjin Horvat, danima unazad preti napuštanjem Bele kuće i napadima histerije. On je zbog toga dobio je telefonski poziv od majke prilikom kojeg he imao jako burne reakcije koje su sve šokirale.

On je nakon toga dobio poziv od devojke, ali ga ni to nije smirilo, već je tražio da ona unajmi advokate, kako bi mogao da izađe iz Bele kuće.

Mnogi takmičari, ali i gledaoci smatraju da se Sanjin ovako ponaša jer se zaljubio u Milenu Kačavendu i da više ne može da kontroliše svoje emocije, a tim povodom oglasila se i njegova majka Ksenija.

Gledaoci smatraju da se Sanjin ovako ponaša jer se zaljubio u Milenu Kačavendu
Gledaoci smatraju da se Sanjin ovako ponaša jer se zaljubio u Milenu Kačavendufoto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Ja ne mogu da verujem koju sramotu ja doživljavam zbog deteta. Ne znam šta njemu fali tamo? Je l' on lud? Ja sam juče plakala ceo dan, to nije moj sin. Ja ga ne prepoznajem. On je fin čovek, fin prema ženama, ali tako da se ponaša prema meni, ja to ne mogu da poverujem. Uzela sam tablete da se smirim, evo ceo dan ležim - rekla je ona za "Pink", pa prokomentarisala njegov javni raskid i žestoko vređanje svoje devojke koja ga čeka napolju:

Učesnik 'Elite', Sanjin Horvat, danima unazad preti napuštanjem Bele kuće i napadima histerije.
Učesnik "Elite", Sanjin Horvat, danima unazad preti napuštanjem Bele kuće i napadima histerije.foto: Printscreen/Youtube/Zadruga

- Što je najcrnje, napao je tu ženu, koja je divna, krasna. On je imao dosta žena u životu, ali Nataša je savršena i najbolja. Ona mu ništa nije napravila. Ja stvarno ne znam šta se dešava. Što se tiče Nataše, čula sam se sa njom, ona je šokirana. Danas ću se videti sa njom, nije rekla ništa ružno i totalno je uz njega. Stvarno ne znam šta se dešava. Uneo nam je nemir u kuću i meni i mojoj mami - otkrila je majka Horvata, pa objasnila zašto Nataša nije bila tu tokom prvog poziva, što je zapravo bio razlog Sanjinovog raskida:

- Žena nije ni znala da ću ja imati poziv sa Sanjinom, pokušala sam par puta da je pozovem, ali se nije javila. Ona ima jako odgovoran posao i bila je na sastanku. Pozvala je odmah posle da pita šta je bilo toliko hitno, zato se žena nije javila. Ovo što on priča sada nema veze sa životom, totalno nije u pravu.

Bonus video:

04:38

LEKAR KOJI JE SPASAO SIMANIĆA OTKRIVA KADA SE BORIŠA VRAĆA NA TEREN: Neizmerna ljubav i empatija saigrača mu daju da snagu

(Espreso/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.