DOBRO POGLEDAJTE LICE OVE ŽENE! SPREMNA JE DA RASKRINKA SVE ELITNE PROSTITUTKE U SRBIJI: Iznela tačan CENOVNI rang
Jasmina Rakitić, Foto: Petar Aleksić

rešila

DOBRO POGLEDAJTE LICE OVE ŽENE! SPREMNA JE DA RASKRINKA SVE ELITNE PROSTITUTKE U SRBIJI: Iznela tačan CENOVNI rang

Pomenula i makroovu zaradu

Objavljeno:

Jasmina Rakitić, poznatija kao Jasmina Ana, dosta je istraživala o prostituciji u Srbiji zbog svojih romana u kojima je do detalja otkrila šta se sve dešava.

Kako je ispričala njena prijateljica, spisateljica će u rijalitiju da raskrinka devojke za koje provereno zna da se bave najstarijim zanatom.

- Jasmina Ana zna dosta kada je ta tema u pitanju, ona zna za pevačice koje naplaćuju s*ks, ali tako je imala priliku da pogleda i neke kataloge u kojima su devojke koje se time bave. Rekla mi je da sa njom ulazi u rijaliti nekoliko devojaka za koje ona zna provereno da su prostitutke. Rekla mi je za jedno ime, ali ja to neću otkriti, mogu da vam kažem da nikada ne biste rekli da se ta osoba bavi prostitucijom i da je ima u katalogu. Jasmina kaže da je videla u katalogu i da je na lekarskom pregledu prepoznala. Ona naplaćuje na sat i košta 150 evra - kaže Jasminina prijateljica.

Jasmina Rakitić spremna da napravi haos svojim saznanjima
Jasmina Rakitić spremna da napravi haos svojim saznanjimafoto: Petar Aleksić

- Makro je rekao Jasmini da stranci nju najviše iznajmljuju i da za noć uzme i do 2.000 evra. Ne verujem da će iz čista mira da napadne bilo koju devojku, ali ako joj se zamere izneće sve. Ne boji se jer se svojim očima uverila, ona to godinama istražuje i upućena je jako u to ko se bavi prostitucijom, ko za koga radi, ali i ko od poznatih najčešće koristi usluge tih devojaka - otkriva prijateljica Jasmine Ane.

Inače, spisateljica nikada ne govori o svom ljubavnom životu, a kako smo saznali, ona je bila u braku sa jednim advokatom od kog se razvela zbog problema sa alkoholom, nakon čega je on ubrzo umro.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Star)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.