U ZADRUGU STIGLO PISMO KOJE MENJA SVE: Tektonske PROMENE u rijalitiju, publika će noćas biti u TRANSU
Zadruga 7 Elita, Foto: pink

NAJNOVIJA VEST!

U ZADRUGU STIGLO PISMO KOJE MENJA SVE: Tektonske PROMENE u rijalitiju, publika će noćas biti u TRANSU

Pismo je pročitano u studiju kod Dušice Jakovljević

Objavljeno:

Na adresu Bele kuće u rijaliti "Elita" stiglo je pismo Bele kuće, u kojem je proglašen novi vođa za ovu nedelju. Pošto je publika sinoć donela odluu putem SMS glasova da Dragoljub Smiljanić Gaga napusti takmičenje, on je kod voditeljke Dušice Jakovljević u studiju imenovao novog vođu putem pisma, a došlo je vreme da elitni i publika saznaju ko je novi vođa.

Lepi Mića bio je vođa prve nedelje novog rijalitija, pa je sad pročitao pismo koje je Gaga napisao svojim bivšim cimerima.

- Poštovana Elito za vođu ove nedelje biram Milenu Kačavendu - napisao je bivši takmičar "Elite" koji je u novoj sezoni prvi napustio takmičenje odlukom publike.

Kačavenda je novi vođa Elite
Kačavenda je novi vođa Elitefoto: Antonio Ahel/ATAImages

Podsećamo, vođa svim takmičarima rijalitija deli budžete, po svom izboru, velike, srednje i male, a oni od tog novce moraju sebi da obezbede sve što im je potrebno tokom nedelje. Pored toga vođa takođe bira ko će biti njegovi potrčci, koji moraju da tokom cele nedelje spavaju odvojeno od svih, u sobi za izolaciju, donesu mu svako pismo koje pošalje Veliki šef, a onda na kraju nedelje slušaju mišljenje svkaog svog cimera, nakon čega osoba sa više glasova ide u duel i ugrožen mu je boravak u rijalitiju. Vođa takođe spava u hotelu i tamo ima pravo da povede sebi najdražu osobu, koja može da uživa čarima hotela.

Ivana ulazi večeras da pomrsi konce
Ivana ulazi večeras da pomrsi koncefoto: M.M./ATAImages

U Belu kuću će večeras ući voditeljka Ivana Šopić, pa će morati da proglasi potrčke i svoju omiljenu osobu, ali se takođe suoči i sa komentarima svojih cimera o podeli budžeta koja je održana.

Bonus video:

13:53

Milena Kačavenda o pretnjama od Ace Bulića i Ane

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.