O TAJNOM SPISKU ELITE MNOGO SE ŠUŠKA: Evo koja IMENA su se našla na njemu, sprema se LOM
Zadruga Elita, Foto: pink

SVE ZANIMA

O TAJNOM SPISKU ELITE MNOGO SE ŠUŠKA: Evo koja IMENA su se našla na njemu, sprema se LOM

Ovaj spisak je mnoge zainteresovao

Objavljeno: 09:44h

Čak 56 učesnika uselilo se na velelepno imanje u Šimanovcima, međutim, navodno će u rijaliti uskoro ući i neki poznati bivši rijaliti učesnici i boriće se za prvi nagradu od 100.000 evra, dok će se i drugoplasirani i trećeplasirani opariti.

Među imenima koja su se našla na imanju su i ona velika poput Miljane Kulić, Mensura Ajdarpašića, Milene Kačavende, Marka Đedovića, Marka Janjuševića Janjuša, Nenada Macanovića Bebice, Teodore Radoičić i mnogih drugih. No, čini se da se čuvaju i veliki rijaliti veterani za kasnije dane.

Naime, na Instagramu u okviru jedne fan stranice "Elite" isplivao je spisak učesnika koje produkcija rijalitija navodno čuva u strogoj tajnosti.

Kako su naveli u pomenutoj objavi, deo "Elite" bi navodno trebalo da postanu i Stanija Dobrojević, koja je već glavna tema u Beloj kući, jer je optužena da je rasturila brak i ukrala supruga starlete i nove učesnice Anele Ahmić.

Stanija, inače, već izvesno vreme uživa u ljubavi sa svojom novom jačom polovinom, koju je vešto krila od očiju javnosti, da bi se na kraju ispostavilo da se navodno radi o milioneru Asminu Durdžiću.

Kako se dalje navodi, na imanje u Šimanovcima bi trebalo da se useli i Marko Osmakčić, koji je tokom pete sezone "Zadruge" zajedno sa svojom porodicom uspešno lažirao smrt oca Franja Osmakčića, i to samo kako bi pobegao iz rijalitija.

Navodno, u "Elitu" će ući i pobednik pete sezone "Zadruge", Dejan Dragojević, kao i prošlegodišnja drugoplasirana učesnica Ana Ćurčić, zatim Fran Pujas, Lazar Čolić Zola.

Na svačije iznenađenje, starleta i pevačica Senada Nurkić, poznata kao Maca Diskrecija, koja se proslavila učešćem u rijalitiju "Parovi", a zatim i prvoj sezoni "Zadruge", gde je osvojila sedmo mesto.

Bonus video:

05:11

ĐUS ZA ESPRESO POSLE 100 GODINA: Reper o ESTRADI, evo kako komentariše SKANDALE

(Espreso/Srbija danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.