IVAN MARINKOVIĆ UZIMA STARATELJSTVO NAD ŽELJKOM? Spremio sve DOKAZE, sada se i OGLASIO, evo šta je PORUČIO
Ivan Marinković, Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

svi detalji

IVAN MARINKOVIĆ UZIMA STARATELJSTVO NAD ŽELJKOM? Spremio sve DOKAZE, sada se i OGLASIO, evo šta je PORUČIO

Marinković je navodno posetio advokata i konsultovao se sa njim oko preuzimanja potpunog starateljstva nad sinom Željkom.

Objavljeno:

Bivši zadrugar Ivan Marinković, otkako je napustio imanje u Šimanovcima i osvojio visok plasman i imao zapaženo učešće u šestoj sezoni rijaliti formata "Zadruga", ne prestaje da biva aktuelno ime u domaćim medijima. U prilog tome idu i njegov interesantan bivši, ali i sadašnji ljubavni život, a o odnosu sa porodicom Kulić i ponovnim zbližavanjem sa sinom Željkom Kulićem, ne treba ni govoriti.

No, u medijima se pojavila informacija kako je Ivan nezadovoljan tretmanom koji njegov sin ima u Nišu, te namerava da podnese tužbu protiv porodice Kulić u nameri da se njima (preciznije Mariji) oduzme starateljstvo nad detetom i isto dodeli njemu. Nakon pomenutih navoda, sada se oglasio i sam Marinković kako bi istakao svoje namere i planove.

Kako prenosi tabloid Skandal, Marinković je navodno posetio advokata i konsultovao se sa njim oko preuzimanja potpunog starateljstva nad sinom Željkom. Dalje porenosi kako Ivan ima nameru da Centru za socijalni rad i sudu podnese tužbu protiv Miljane kako bi nad sinom Željkom uspeo da dobije starateljstvo. Takođe, Ivan je nedavno gostovao u emisiji "Narod pita" i tada izneo kako je Miljana tukla malog Željka, ali i da konzumira alkohol i opijate.

Ivan Marinković navodno podneo zahtev za starateljstvo
Ivan Marinković navodno podneo zahtev za starateljstvofoto: Antonio Ahel/ATAImages

- Moj sin je dolazio kod mene i pričao kako ga Miljana bije, a i ja sam to video. Osim toga je pijanica, a i sama je priznala da se drogirala. A kada majci oduzimaju dete? Kada je narkoman, ku**a ili kada ga maltretira. Njena majka takođe pije. To je nešto preko čega neću da pređem - rekao je Ivan u pomenutoj emisiji.

Miljana Kulić
Miljana Kulićfoto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- To nije istina - poručio je Marinković za SrbijaDanas i time stavio tačku na nagađanja i spekulacije koje se tiču ove teme.

Bonus video:

00:49

ESPRESO TIKTOK: Razvode se Natali Portman i Bendžamin Milpejd

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.