IVANA MARINKOVIĆA KULIĆI IZBACILI IZ KUĆE!? Drama sa PROSLAVE samo KRCA: Koje prezime će da nosi ŽELJKO
Marija Kulić, Foto: Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić

HAOTIČNO!

IVANA MARINKOVIĆA KULIĆI IZBACILI IZ KUĆE!? Drama sa PROSLAVE samo KRCA: Koje prezime će da nosi ŽELJKO

Kulići su nedavno proslavi rođendan njihovog najmlađeg člana porodice

Objavljeno:

Porodica Kulić se vratila sa mora prošle nedelje i organizovali su proslavu povodom rođendana malog Željka. Na slavlje je došao i Ivan Marinković, koji se prvi put pojavio na Željkovom rođendanu. Kako "Star" saznaje, Marija i Ivan su pred sam kraj slavlja ušli u žestok sukob, u koji se umešala i Miljana i stala na Marinkovićevu stranu.

Kako izvor sa lica mesta navodi, oni su počeli da pričaju o Željkovom prezimenu, gde je Ivan spomenuo da će pustiti Željka da napuni 18 godina i da tad odluči kako želi da se preziva, kao i da je to najispravnije. Mariju je tema pogodila, pa su ona i otac njenog unuka započeli raspravu.- Mariji je bolna tema sve vezano za Željka, jer ga Ivan do sada nije prihvatao i ona ne može da dozvoli da on sada detetu promeni ceo život. Ona je srećna što Željko ima tatu kod kog uvek može da ode, da se viđaju, čuju, ali ona u svojoj glavi ima da će Željko da nastavi lozu Kulića i da nema potreba da se uopšte raspravlja o njegovom prezimenu i promeni istog - započinje izvor.

- Ivan je spomenuo da on neće uticati na to i da će dopustiti Željku da odluči kako želi da se preziva. Marija je skočila kao oparena, počela je da viče na njega i govorila da sigurno Željko neće da menja prezime. Ivan je pokušao na fin način da joj objasni, ali nije vredelo. Svašta mu je rekla, pa čak i da se vrati za Beograd - nastavlja izvor.

Marija Kulić
Marija Kulićfoto: Nemanja Nikolić

- Miljana se tada umeša i rekla je Mariji da ne može da se ponaša kao da je Željku mama i da se slaže sa Ivanom da je najispravnije da dete kad poraste i postane svoj čovek odluči sam kako i šta. Rekla je da možda on baš želi da se preziva Marinković i da ima prezime oca, što je ispravno. Bilo je baš žestoko, na kraju je Siniša smirio strasti - završava izvor.

Bonus video:

00:13

MILJANA KULIĆ NEMA POJMA ŠTA SE DEŠAVA NAPOLJU: Zola preuzeo stvar u svoje ruke, evo kakav MALER se desio rijaliti zvezdi (VIDEO)

(Espreso/Star)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.