Top 10 cica domaćih rijalitija: One su skandal majstori, a svi muškarci su balavili za njima...
Foto: Dragan Udovičić, Damir Dervišagić

kraljice televizije

Top 10 cica domaćih rijalitija: One su skandal majstori, a svi muškarci su balavili za njima...

Više od deset godina, rijaliti programi u Srbiji su najgledaniji i imaju ubedljivo najveći broj gledalaca. Jedan od razloga zbog čega su rijalitiji interesatni svakako su lepe devojke. Predstavljamo vam 10 najlepših cica koje su boravile u šou programima ove vrste

Objavljeno:

Ena Popov

Ena Popov je, kada su rijalitiji u pitanju probila led. Ova Novosađanka je učestvovala u prvom "Velikom bratu" u Srbiji 2006. godine. Zahvaljujući rijalitijima, Ena je stekla slavu, pa je nakon izlaska iz kuće njena voditeljska i pevačka karijera krenula uzbrdo. Iako u "Velikom bratu" nije pobedila, Ena se istakla u odnosu na ostale ukućane, a naročito zbog veze sa ukućaninom Markom Miljkovićem, sa kojim je navodno imala i seks u kući. Po izlasku iz rijalitija, ona se pojavila u novogodišnjoj emisiji Svetlane Cece Ražnatović, a 2007. godine je vodila emisiju "Zvezde Granda". 2011. godine Novosađanka je vodila emisiju "Autostoperi", a godinu dana kasnije i "Tačno u podne". U međuvremenu, Ena je učestvovala i u "Velikom bratu VIP" i u kući je ostala do samog kraja. Nakon toga, ona se udala za biznismena Nenada Čanka sa kojim ima dve ćerke.

foto: preentscreen, youtube

Jelena Žeželj

foto: Printscreen

Voditeljka emisije "Ekskluziv" Jelena Žeželj javnosti je postala poznata još kao devetnaestogodišnjakinja. Jelena je učestvovala u drugoj sezoni "Velikog brata" i bila je verena za ukućanina Manuela Stojanovića. Ipak, njih dvoje su raskinuli zbog njegove prevare, nakon čega je Žeželjeva bila sa Igorem Kojićem, sadašnjim suprugom Severine Kojić, koji ju je ostavio nakon što se u javnosti pojavio njen porno snimak sa drugim muškarcem. Iz Srbije je otišla nakon nekoliko godina, zbog ljubavi sa Nemanjom Seležanom. Njih dvoje su se venčali 2014. godine u Las Vegasu, a godinu dana kasnije dobili su sina Stefana. Danas žive u San Dijegu.

Daliborka Milanković

foto: Printscreen

Jedna od najatraktivnijih ukućanki prve sezone "Velikog brata" bila je Daliborka. Ono po čemu će se pamtiti jeste što je prva pokazala gole grudi rijalitiju.Danas, Daliborka živi u Americi, u Los Anđelesu, a pisalo se da je stigla i do Holivuda, gde je radila na jednom rijaliti programu.

Katarina Vučetić

foto: Print Screen Youtube

Lepa manekenka i misica Katarina Vučetić učestvovala je u Survajveru 2010. godine kada se, zajedno sa Gocom Tržan plasirala u finale. Završila je psihologiju a potom i dizajn, a u rijalitiju se odlično pokazala i snašla. I posle sedam godina od "Survajvera", Katarinu i dalje svi pamte po seksi scenama kada su joj na plaži ispale grudi, što se i dan danas prepričava. 2013. godine Katarina se udala za svog dugogodišnjeg prijatelja Darka Manojlovića.

Marijana Čvrljak

foto: Printscreen

Pobednica regionalnog Velikog brata 2011. godine, Marijana Čvrljak privukla je dosta pažnje svojim boravkom u kući. Tokom rijalitija, Marijana se zaljubila u cimera Nikolu Nemeševića Nemeša, s kojim je, nakon nekoliko raskida, stupila u brak 2014. godine. Iz prvog braka, Marijana ima ćerku a interesantno je da je, dok je bila sa Nemešem, harizmatična plavuša je bila još uvek u braku. Međutim, to je nije sprečilo da sa Nemešom završi u krevetu pred kamerama.

Aleksandra Subotić

foto: Printscreen/Instagram/sandrasuboticss

Jedna od najkontroverznijih rijaliti učesnica ikada, a svakako i jedna od najlepših jeste Aleksandra Subotić. Pažnju je privukla zbog toga što je još kao maloletna ostala trudna sa Aleksandrom Čabarkapom, inače dečkomnjene majke, Ljube Pantović koja je u to vreme bila na "Farmi". Aleksandra je sa 17 godina rodila ćerku Magdalenu, a sada je u vili "Parova" gde važi za jednog od favorita za pobedu.

Ružica Veljković

foto: preentscreen, instagram

Ružica Veljković je bivša članica grupe "Models" i pobednica rijaliti programa "Parovi" 2016. 2015. godine je prvi put ušla u rijaliti a tamo je za sebe izjavila da je agresivna prema muškarcima i da je kraljica oralnog seksa. U Parovima je imala seks sa Filipom Đukićem i sa Igorem Iks, a tvrdila je i da ju je njen bivši dečko, pevač Aki Marković tukao pa je abortirala njegovo dete.

Anđela Lakićević

foto: Printscreen/Dailymotion

Anđela je u vili "Parova" bila 2015. godine, a tu je ušla u romansu sa kraljem rijalitija, Mikijem Đuričićem. Nakon izlaska iz rijalitija, njih dvoje su okončali vezu, a Anđela se posvetila poslu. Najpre je vodila "Provodadžiju", a sada je jedna od voditeljki "Parova".

Dalila Moreno

foto: Damir Dervišagić

Bosanska starleta koju porede i sa Paris Hilton prvi put je u "Parove" ušla 2015. godine. U njenom rodnom mestu važi za jednu od najatraktivnijih devojki pa kažu da je zaustavljaju na ulici zbog izgleda. Dalila je i sada u kući "Parova". Pažnju je privukla u prošloj sezoni, kada je priznala Gatozu da je zaljubljena u njega.

Bojana Barović

foto: Printscreen/ Instagram/ Bojana Barović

Bojana Barović je srpska lepotica koja se oprobala u muzici, novinarstvu, manekenstvu i glumi. 2009. godine je postala učesnica "Survajvera" na Filipinima. Pošto je avanturista, ovo iskustvo je posmatrala kao test kojim bi sebi pokazala koliko je jaka. Na ostrvu se zbližila sa Nikolom Rokvićem sa kojim je sada u braku i ima ćerku. On ju je zaprosio pred kraj svog nastupa koji je održao ispred Narodne skupštine za Novu 2015. godinu.

Bonus video

SEKA SE NALJUTILA NA ŠMINKERA: Iskritikovala ga, ali ovaj njegov POTEZ nije očekivala!

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.