DA LI JE OVO MOGUĆE? ČOVEK KOJI JE USPEO DA PREVARI PINK ULAZI U ZADRUGU 7? Niko nije OČEKIVAO, stigao u BEOGRAD
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official/Instagram Printscreen/zeljkomitrovic

šta se dešava?

DA LI JE OVO MOGUĆE? ČOVEK KOJI JE USPEO DA PREVARI PINK ULAZI U ZADRUGU 7? Niko nije OČEKIVAO, stigao u BEOGRAD

Konkurs je otvoren

Objavljeno: 18:48h

Vlasnik Pink televizije, Željko Mitrović, nedavno je najavio novu sezonu "Zadruge" koja će se zvati "Elita".

Konkurs je otvoren, Mitrovići su javno pozvali sve ljude koji žele da se prijave da pošalju svoje biografije, a nagađanju ko bi mogao da se useli u Belu kuću su počela.

Kontroverzni zadrugar Marko Osmakčić stigao je danas u Beograd, a nakon što se oglasio na Instagramu, njegovi pratioci su krenuli sa pitanjima da li je on novi učesnik rijalitija.

Kontroverzni zadrugar Marko Osmakčić stigao je danas u Beograd
Kontroverzni zadrugar Marko Osmakčić stigao je danas u Beogradfoto: Printscreen Instagram/markoosmakcic

Marko nije prezicirao zašto je došao u Beograd, a nama ostaje da vidimo šta će se dalje dešavati i da li je Osmakčić novi učesnik rijalitija.

Bivši zadrugar trenutno živi i radi u Švajcarskoj, ne dolazi često u prestonicu, a baš zbog toga je i ova njegova objava izazvala polemike na mrežama da je on možda novi učesnik Zadruge i da je zakopao "ratne sekire" sa čelnicima Pinka.

Nagradni fond će se razlikovati od prošlogodišnjeg, pa će ukupna suma biti čak 250.000 evra, te će pobednik dobiti 100.000 evra, drugoplasirani, trećeplasirani i četvrtoplasirani po 50.000 evra.

Nagradni fond će se razlikovati od prošlogodišnjeg
Nagradni fond će se razlikovati od prošlogodišnjegfoto: Printscreen Instagram/markoosmakcic

Podsetimo, učesnik pete sezone rijaliti programa "Zadruga" ušao je u takmičenje kao teniser, da bi kroz nekoliko narednih meseci bio najpoznatiji po nasilju koji je primenjivao nad Viktorijom Mitrović. Udarao ju je zverski nekoliko puta u programu uživo, a nije je "štedeo" ni kada je znao da čeka njegovo dete. Tada ju je iz sve snage ošamario.

Ovi snimci brutalnog nasilja, ali i još nekih prema drugim cimerkama, i dalje su dostupni na različitim društvenim mrežama, kao i na Jutjubu, ali, koliko nam je poznato, nadležni do sada nisu reagovali po tom pitanju.

Dešavalo se i da su se Marko i Viktorija međusobno tukli
Dešavalo se i da su se Marko i Viktorija međusobno tuklifoto: Printscreen

Dešavalo se i da su se Marko i Viktorija međusobno tukli, govorili da završavaju svaki kontakt, a onda iznova bes, svađe, udarci.

Oboje su tada razgovarali sa psihologom kako bi se situacija "smirila", međutim, ubrzo je saopšteno da Marko mora da napusti Belu kuću jer mu je preminuo otac Franjo Osmakčić.

Svima je bilo žao zbog porodične tragedije koja ga je zadesila. A onda, na dan sahrane, Marko je ponovo uspeo da frapira javnost.

Novinarske ekipe zaputile su se tada u mesto Laništima u Bosni, gde je bila zakazana sahrana Osmankčićevog oca.

Marko Osmakčić
foto: Printscreen, Instagram/markoosmakcic

Međutim, tamo nije postojala ni najmanja naznaka da je Franjo Osmakčić uopšte preminuo budući da na groblju nije bilo pripremljenog grobnog mesta, niti umrlice. A sahrana je bila zakazana za u 16 časova, kako je Pink.rs pisao.

Još veći šok usledio je nakon što su komšije iz Laništa tvrde da Franjo Osmakčić nije preminuo i da je živ.

Već pomenuti portal proverio je sve nadležne institucije, kao i bolnice i dobili su informaciju da osoba pod imenom Franjo Osmakčić nije preminula ni 8. juna, niti prethodna četiri dana.

Marko sa ocem Franjom
Marko sa ocem Franjomfoto: Printscreen Instagram/markoosmakcic

Nakon svega, Marko je, na dan sahrane koja se nije desila, uključio lajv i snimao se u poršeu gde se bez prestanka smejao, te više nema sumnje da mu je otac ipak živ.

Osmakčić je rekao da je u Švajcarskoj i sve vreme je govorio protiv produkcije "Zadruge" u kojoj je proveo skoro 10 meseci, i to sa osmehom na licu, ali nije jasno rekao da li mu je otac živ ili ne.

Na kraju se ispostavilo da Franjo nije preminuo, a da je sve to urađeno kako bi Marka sklonili od Viktorije Mitrović, koja je zatrudnela sa njim i prvenstveno nije želela da ode na abortus.

Bonus video:

00:40

ZA ESPRESO: Vladica Stanković hvata zmije

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.