BILAL LUDI ZBOG OVAKVOG MAJINOG PONAŠANJA, SVE IZNEO JAVNO: Maja iskreno o DECI, ovo niko nije OČEKIVAO
Bilal Brajlović i Maja Marinković, Foto: M.P./ATAImages

BILI SU ISKRENI

BILAL LUDI ZBOG OVAKVOG MAJINOG PONAŠANJA, SVE IZNEO JAVNO: Maja iskreno o DECI, ovo niko nije OČEKIVAO

Maja i Bilal uživaju u Sarajevu

Objavljeno:

Maja Marinković toliko je ljubomorna da ne želi ni na sat vremena da se odvoji od Bilala Brajlovića, pa je insistirala da iznajme stan u Sarajevu kako bi stalno bili zajedno.

Jutjuberu nije pravo što mu starleta ne da da diše, ali pristaje na sve jer je voli.

- Maja ne želi da se odvoji od mene, nedavno je insistirala da sa njom dođem na snimanje emisije, kako bi bila sa mnom u pauzi. Želeo sam da ostanem kod kuće i gledam filmove, ali nije htela ni da čuje za to. Strašno je ljubomorna! Naljuti se na mene bez razloga, a zna da je volim i da sam iskren prema njoj. Ponekad se ponaša glupo, a zapravo je veoma pametna - kaže Bilal, a Maja dodaje:

- Otkako se završila "Zadruga", nismo se odvojili ni na minut. Mnogo nam je lepo. Sada živimo zajedno, iznajmili smo stan u Sarajevu. Presrećna sam što sam se preselila kod njega. U Beograd jedino dolazim kada imam poslovne obaveze. Sviđa mi se Sarajevo, ljudi su divni. Sve je u najboljem redu. Ne sećam se kad sam bila srećnija.

Brajlović, mimo toga što mu smeta Majina posesivnost, ima samo reči hvale za nju, jer je, kako kaže, ona žena njegovog života:

- Imam ozbiljne namere prema njoj, već nas vidim kao muža i ženu. Mnogo mi je stalo do Maje, jer je divna devojka. Kraj nje sam se smirio, potpuno me je promenila. Ona je sve što sam oduvek želeo.

Iako su se pronašli, Maja i Bilal još ne planiraju da stvaraju porodicu.

- Rano je za decu. Naravno da jednog dana želim da budem majka, ali sam mlada, ima vremena za to. Bilal i ja smo još deca, ne ide da deca rađaju decu - kaže sa osmehom na licu Marinkovićeva, a Brajlović je saglasan:

- Želimo da uživamo u životu, da putujemo po svetu i posvetimo se jedno drugom. A deca će doći. Ne bežimo od toga, ali za sada hoćemo da se provodimo, jer smo mladi.

04:37

Maja Marinković upoznala Bilalovu porodicu, odmah je smestili pored šporeta

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.