ANA NIJE ONAKVA KAKVA SE PREDSTAVLJA U JAVNOSTI? Nakon ove TVRDNJE postaće OMRAŽENIJA od Zvezdana?
Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

DA LI JE MOGUĆE?

ANA NIJE ONAKVA KAKVA SE PREDSTAVLJA U JAVNOSTI? Nakon ove TVRDNJE postaće OMRAŽENIJA od Zvezdana?

Ovo nismo znali

Objavljeno:

Zvezdan Slavnić i Ana Ćurčić raspravljali su se do ranih jutarnjih časova u hotelu, a Slavnić je u jednom momentu otkrio da ima dokaze - crno na belo, koji bi dokazali da Ana laže.

- Što ne kaže da je kockala sa mnom, što ne kaže da je bila sa mnom na ruletu, ne mora da prizna da je kockarka, ali bila je sa mnom - vikao je Zvezdan.

- Ajde reci sve šta hoćeš, ne zanima me - govorila je Ana.

- Ja imam sve crno na belo, i doći ću sve da pokažem Zoki u tvojoj kafančugi, imam i ja džokera - dodao je Zvezdan Zorici.

Podsetimo, nedavno su zadrugari imali za zadatak da navedu po njima najmoralnije osobe, a Zvezdan je mnoge iznenadio kada je naveo svoju bivšu suprugu.

- Ovde bar ima viška morala, svi pucaju od morala! Izdvojiću Lepog Miću. Ja ću pod broj jedan da stavim Miljana Vračevića. Deluje malo čudno kako se šali sa devojkama, ali ih ne pušta da sednu na krevet, a kamoli nešto ozbiljnije. Pod broj dva stavljam Ivana Marinkovića. Što se tiče morala, nije morala svašta da kaže o meni, ali mi je bila verna 13 godina, tako da ću staviti Anu - rekao je Zvezdan.

Bonus video:

02:49

ESPRESO NA LICU MESTA! MAKEDONSKA LEPOTICA DOŠLA U BEOGRAD POSLE GODINA: Karolina Gočeva pomenula Tošeta Proeskog i RASTUŽILA SVE

(Espreso/Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.