DA LI SE SEĆATE EME LAPIN? Bila je u PAROVIMA, a onda završila 2 GODINE U ZATVORU, evo gde je danas i ŠTA RADI
Foto: Dragana Udovičić

davno zaboravljena

DA LI SE SEĆATE EME LAPIN? Bila je u PAROVIMA, a onda završila 2 GODINE U ZATVORU, evo gde je danas i ŠTA RADI

Policijski snimci hapšenja koje je tada šokiralo Srbiju, emitovani su na televiziji, a na njima se vide paketići, vaga za merenje, novac...

Objavljeno:

Starleta Ema Lapin bila je dve godine i osam meseci u zatvoru zbog proizvodnje i preporodaje marihuane, a sada je na slobodi i kako prenose domaći mediji, pokušava po svaku cenu da uđe u rijaliti "Zadruga".

- Ema je već godinu dana na slobodi, ali nije htela da se pojavljuje u javnosti. Valjda ju je sramota posle svega. Javila se samo nekim prijateljima s kojima je od detinjstva bliska, čujem da skoro ne izlazi iz kuće, a postoje i priče da je išla negde u inostranstvo. Ja je nisam video, dopisivali smo se jednom i tad mi je rekla da nikako ne želi da se o njoj piše i da bude u centru pažnje. Međutim, preko zajedničkih prijatelja čujem da je pisala producentima "Zadruge" i da ih je zamolila da uđe u taj šou i da tamo ispriča svoje iskustvo iz zatvora, a ujedno i da zaradi pare, jer je u lošoj finansijskoj situaciji. Ne znam šta su joj odgovorili - rekao je izvor Kurira.

Ema Lapin
foto: Dragana Udovičić

Da podsetimo, pevačica Ema Lapin bila je učesnica treće sezone popularnog rijalitija "Parovi", a nakon toga je osuđena na četiri godine zatvora jer je policija u njenom stanu pronašla šest kilograma droge.

Policijski snimci hapšenja koje je tada šokiralo Srbiju, emitovani su na televiziji, a na njima se vide paketići, vaga za merenje, novac...

U stanu Lapinove, u kome je živela, ali nije bila prijavljena na toj adresi, pronađeno je oko šest kilograma marihuane spakovane u 23 paketa i jednu kesu, kao i jedna elektronska vagica s tragovima marihuane. Nakon hapšenja ona je tvrdila da droga nije njena i da joj je sve namešteno.

Ema Lapin
foto: Dragan Kadić

Međutim, posle mesec dana u pritvoru pevačica je ipak odlučila da prizna da je marihuana njena i nagodi se sa tužilaštvom. Ono što je posebno privuklo pažnju javnosti jesu detalji ovog hapšenja.

Ema je, najpre, uhapšena samo u donjem vešu u svom stanu, ali su joj policajci dozvolili da se obuče i sa sobom ponese lične stvari. Kada su je doveli u pritvor, bila je jako bučna i nije želela da uđe u ćeliju, a ono što posebno šokira jeste činjenica da se interesovala da li joj u novinama izašla lepa fotografija.

Bonus video:

04:59

ESPRESO MODNA POLICIJA: Angellina

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.