ČABARKAPA: NISAM SE SKIDAO SA SRBINE ŽENE! Srboljub: On je lažni vernik, sektaš Crne ruže! (FOTO)
Foto: Zorana Jevtić

ISKRENO O SVEMU!

ČABARKAPA: NISAM SE SKIDAO SA SRBINE ŽENE! Srboljub: On je lažni vernik, sektaš Crne ruže! (FOTO)

Televisa presenta: Dok sam se viđao s Aleksandrom, između mene i njegove žene buknula je hemija koja je rezultirala našim svakodnevnim seksom. Imam slike, tvrdi rijaliti zavodnik
Objavljeno:

Aleksandar Čabarkapa je iz Centralnog zatvora poslao redakciji Kurira pismo u kome je otkrio najveće tajne kaluđeričke rijaliti sapunice! Žestok momak je u centru pažnje zato što je njegova bivša ljubavnica Aleksandra Subotić, s kojom ima ćerku Magdalenu, postala glavna zvezda rijalitija „Parovi“, gde joj se nedavno pridružila i majka Ljuba Pantović, s kojom je Čabarkapa takođe navodno bio blizak.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

foto: Zorana Jevtić

Aleksandar se u pismu najviše okomio na Ljubinog bivšeg devera Srboljuba Subotića, koji je takođe kao gost ulazio u „Parove“. Sudeći prema ovom pismu, Čabarkapa je zaveo još jednu članicu porodice Subotić - Srboljubovu ženu! Impotentan „Smrdoljub ima lepu suprugu, koja je 12 godina mlađa od njega i seksualno je i te kako aktivna, dok je on sedam godina impotentan. Ona mi je to pričala. Prilikom mog dolaska kod Aleksandre, između mene i njegove žene buknula je hemija koja je rezultirala našim svakodnevnim seksualnim odnosom. U njoj je probudilo želju da napusti Smrdoljuba i živi sa mnom. Ali nikada ne bih razotkrio naše poruke i slike tokom intimnog odnosa. Bolje mu je da gleda ko mu je*e ženu, a ne Aleksandru. Od tada počinje Smrdoljubova šizofrenija, kevće ko keruša u teranju i ne može da se pomiri sa činjenicom da je Dragana šarala i sa mnom se svakodnevno ludački ka*ala“, piše Čabarkapa u pismu.

Dalje navodi da će, uprkos svemu, ostati s Klaudijom, s kojom ima četvoro dece i s kojom se nedavno venčao u zatvoru.

Najjači omoti SRPSKIH albuma svih vremena: Ne znate da li da se smejete ili da suzu pustite!

- Nikada mi nije palo na pamet da napustim moju kraljicu Klaudiju - poručio je Čabarkapa.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.