DEVOJKA IVANA MARINKOVIĆA NE ŽELI POMIRENJE SA KULIĆIMA: Novo oglašavanje FRAPIRALO gledaoce
Foto: Printscreen/Parovi

IZNENAĐENJE ili ne?

DEVOJKA IVANA MARINKOVIĆA NE ŽELI POMIRENJE SA KULIĆIMA: Novo oglašavanje FRAPIRALO gledaoce

To za plac je tako… Ne mogu da nađem adekvatan izraz - bila nedorečena Jelena

Objavljeno:

U toku sinoćne emisije "Pitanja novinara", Ivan Marinković je nakon telefonskog razgovora sa svojom devojkom Jelenom otkrio zadrugarima kako se oseća nakon što je upoznao sina i sa njim proveo određeno vreme.

Tokom njegovog izlaganja, Ivan se zahvalio porodici Kulić kako su vaspitali njegovog i Miljaninog sina Željka. Nakon tih reči, Marija, Miljana i Ivan su se izmirili i obe su otkrile da bi volele da Ivan bude u Željkovom životu, te je Marija dala predlog da pokloni Marinkoviću plac u Nišu gde bi on sa svojom devojkom mogao da sagradi kuću, na šta se on nasmejao.

Zbog celokupne situacije mediji su stupili u kontakt sa Ivanovom devojkom Jelenom Ilić kako bi otkrila šta misli o famoznom pomirenju, ali i predlogu da ona i Ivan žive u Nišu:

1 / 5 Foto: Printscreen

Što se tiče njihovog “pomirenja” ko zna šta će tu jos biti. Zna se sa kakvim ljudima ima posla - komentarisala je Jelena pomirenje Ivana i Kulića, pa otkrila šta misli o Marijinoj ideji da pokloni Ivanu plac za njih dvoje u Nišu:

To za plac je tako… Ne mogu da nađem adekvatan izraz - bila nedorečena Jelena.

Na kraju nam je Ilićeva otkrila da li prihvata izvinjenje Miljane Kulić:

- Zamisli da posle onolikih uvreda i pretnji na moj račun, ja pričam bilo šta o njima… Oni su verovatno navikli, pošto se i porodično pljuju i psuju, polivaju pa onda mire, a sve to zarad rijalitija - otkrila je Ivanova devojka.

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso / Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.