ZADRUGARKA BILA OZBILJNO PRETUČENA: Saopštena je SMRT, a onda su usledile JEZIVE BATINE
Foto: Printscreen Zadruga

užas

ZADRUGARKA BILA OZBILJNO PRETUČENA: Saopštena je SMRT, a onda su usledile JEZIVE BATINE

- Njegovi drugari su me zvali i molili me da povučem tužbu, ja naravno nisam želela - rekla je ona za jedan portal

Objavljeno:

Bivša rijaliti učesnica Olga Margitić, doživela je porodičnu tragediju kada joj je umro otac, dok je bila u Beloj kući, kada je morala da napusti rijaliti.

Kako je Olga rekla za porrtal, sve se dogodilo u maju, te je opisala šta se dogodilo, kao i da joj je smetao način života bivšeg momka, pa ga optužila da je navodno tukao i druge bivše devojke.

- Izgleda da je sve bivše tukao, ne samo mene nažalost. Imam frakturu nosne kosti. Nije poznat javnosti. Bili smo zajedno mesec dana, smučio mi se njegov način života, dogovorili smo se da se nađemo da mi vrati neki novac, koji sam mu pozajmila, ništa značajno, ja sam došla do njega, on je već na ulici počeo da me bije i baca po podu - počela je Olga svoju priču.

1 / 3 Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Bacao me je i po stepeništu ka njegovom ulazu u kuću. Ja sam pokušala da pozovem policiju, tada mi je oteo telefon, tukao me je četiri sata, bila sam zaključana. Par puta sam potrčala do prozora da zovem pomoć, on bi me zgrabio i bacio kao džak na pod. Ja se zbog njega lečim kod psihijatra, mesecima ne smem noću da se vratim kući. Nekada čujem da mi neko lupa na vrata, pretrnem, da li umišljam ili ne, ne znam. - zaključila je zadrugarka, koja je dodala da je tužila bivšeg momka:

- Njegovi drugari su me zvali i molili me da povučem tužbu, ja naravno nisam želela - rekla je ona za jedan portal.

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso / Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.