SVI SU BRUJALI O TUČI U ZADRUZI, A NIKO NIJE ZAPAZIO OVE DETALJE: Evo koliko KILOGRAMA IMA UROŠ, a koliko KRISTIJAN
Foto: Filip Plavčić, Ana Paunković

ovo niste znali

SVI SU BRUJALI O TUČI U ZADRUZI, A NIKO NIJE ZAPAZIO OVE DETALJE: Evo koliko KILOGRAMA IMA UROŠ, a koliko KRISTIJAN

Ipak, ono što je zanimljivo da je velika razlika u težini između Kristijana i Uroša, te vam u nastavku otkrivamo sve detalje

Objavljeno: 18:08h

Pre samo tri dana cela Srbija brujala je o velikom sukobu koji se dogodio između Kristijana Golubovića, Uroša Ćertića i Bugarina.

Rezultat tuče bila je diskvalifikacija Kristijana i Emila, a Uroš se sa lakšim telesnim povredama vratio u Zadrugu gde je nastavio da provocira i maltretira ostale učesnike.

Ipak, ono što je zanimljivo da je velika razlika u težini između Kristijana i Uroša, te vam u nastavku otkrivamo sve detalje.

1 / 5 Foto: Ana Paunković, screenshot

Uroš Ćertić je najpoznatiji i najtraženiji srpski kaskader u Holivudu koji je radio u preko 50 filmova i serija ove produkcije.

Rođen je 8. juna 1982. godine u Beogradu. Živeo je na Dorćolu gde je završio osnovnu školu „Pero Popović Aga“. Omiljeni predmeti su mu bili likovno i fizičko. Kao mali je pravio razne vratolomije trenirajući džudo, brzo vozeći skejt i „BMX“ po Kalemegdanu i ulici Strahinjića Bana. 1995. godine se sa majkom preselio u Vankuver, Kanadu.

Aleksandar Golubović (samozvani Kristijan što u prevodu znači hrišćanin) je srpski MMA borac rođen 30. novembra 1969. godine u Minhenu, zapadnoj Nemačkoj.

1 / 4 Foto: Youtube/printscreen

Osamdesetih godina prošlog veka je došao u Srbiju gde je sa majkom i sestrom živeo na Zvezdari, a zatim na Voždovcu. Otac je odveden na doživotnu robiju pre nego što se Kristijan rodio, a prvi put ga je video kada je pobegao iz zatvora u Minhenu.

Uroš je težak 85 kilograma, dok Kristijan ima težinu od 115 kilograma.

Bonus video:

08:15

Angelina za Espreso otkrila šta joj se namestilo posle Evrovizije

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.