Pa ti ne znaš himnu Srbije, šta će ti te mrežaste čarape, da ti ne ispadne...Kralj naduvao Meduzu u Parovima, a ona...(FOTO)
Foto: Printscreen/Facebook/Sandra Pavlović - Meduza

nova pravila

Pa ti ne znaš himnu Srbije, šta će ti te mrežaste čarape, da ti ne ispadne...Kralj naduvao Meduzu u Parovima, a ona...(FOTO)

U kuću ušli Kralj, Sandra Meduza i Biba Stuja
Objavljeno: 22:06h

U novoj sezoni rijalitija Parovi čekaju nas i nova pravila. U spavaćoj sobi ima 10 kreveta, a svakog takmičara na noćnom ormariću čeka pravilnik o ponašanju u vili.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Nakon kratkog uvoda i dobrodošlice voditeljke su najavile prvog takmičara - voditelja nekadašnje emisije "Luda kuća".

- Čuo sam da ovde ima kandidatkinja koje spavaju sa svim i svačim. Ja se plašim, zato sam sa sobom poneo svetu vodicu. Od vile ću pokušati da napravim "Pametnu kuću", a planiram da se kandidujem i na predsedničkim izborima - rekao je Kralj po ulasku u vilu i naglasio da je trenutno singl.

foto: Printscreen/Happy TV

Druga ukućanka luksuzne vile je starlet koja se predstavlja kao Sandra Meduza, devojka koja se "proslavila" izjavom da je himna Srbije "Sveti Sava".

Ovu dvadesetogodišnju devojku Dejan Stanković dočekao je "na nož".

- Ne razumem da se jedna devojka hvali kako ne zna himnu Srbije i ovako se oblači. Šta će ti te mrežaste čarape, da ti ne ispadne ribica? Kako misliš da se proslaviš ovde, da lupiš još veću glupost? - provocirao je Kralj, a Meduza nije bila rečita niti je pokušala da se brani.

foto: Printscreen/Happy TV

Treći takmičar je Slaviša Pajkić, poznatiji pod nadimkom Biba Struja.

- Pozitivno sam naelektrisan, ali neću moći da ugrejem sve žene ovde, imam jednu kod kuće - poručio je Biba, kojeg je Kralj iskritikovao jer je, kako tvrdi, "pre ulaska u vilu odmeravao mlade devojke kojima deda može da bude".

foto: Printscreen/Happy TV

(Espreso.co.rs / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.