TRAGIČNO! NEĆAK POZNATE GLUMICE PRONAĐEN MRTAV U KOLEVCI? Sa teškim otkazom organa završio u komi! (FOTO)
Foto: Profimedia

šok

TRAGIČNO! NEĆAK POZNATE GLUMICE PRONAĐEN MRTAV U KOLEVCI? Sa teškim otkazom organa završio u komi! (FOTO)

Potresna objava Šeron Stoun, zamolila sve ljude da se mole za njenog nećaka.

Objavljeno: 10:30h

Nećak i kumče Šeron Stoun, 11-mjesečni River, umro je samo nekoliko dana nakon što je pronađen u kolevci sa teškim otkazom organa, nakon čega je završio u komi.

Slavna 63-godišnja glumica objavila je tragične vesti na Instagramu u ponedeljak i priložila video snimak malog dečaka i kratko napisala: „River Villiam Stone. 8. septembar 2020. - 30. avgust 2021. '

River je bio najmlađe dete Šeroninog brata Patrika i njegove supruge Taše, koji su živeli u Ohaju sa svoje troje dece.

Zvezda filma 'Rav Pasions' nije podelila nikakve druge informacije o tome šta se tačno dogodilo Riveru - u petak je otkrila samo kako je doživeo potpuni otkaz organa i kako će mu trebati 'čudo da preživi'.

„Moltei se za njega, treba nam čudo“, napisala je Šeron pored fotografije dečaka koji se u dečjoj bolnici u Petersburgu bori za život povezan sa brojnim medicinskim uređajima.

A njegova majka Taša je prošle nedelje zatražila od prijatelja na Fejsbuku molitvu: 'Ovo je najteža stvar koju sam ikada morala objaviti, ali molim vas sve, molite se jako za River.'

'Svaka sekunda me ubija, samo želim svog slatkog dečaka natrag', napisala je skrhana majka i dodala kako su joj lekari kazali da, ako se i probudi iz kome, više nikad neće biti isti.

Ni Taša ni Patrik nisu još komentarisali smrt sina, te se ne znaju detalji o uzroku njegove bolesti.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.