Umro glumac koji je ubio sina najobožavanije osobe na svetu!
Foto: Facebook

Saučešće

Umro glumac koji je ubio sina najobožavanije osobe na svetu!

To ubitsvo ga je označilo za čitav život!
Objavljeno: 10:13h

Glumac Majkl Mesi umro je juče u 61 godini života. Nažalost, karijeru mu je obeležila smrt njegovog kolege Brendona Lija.

Majkl je na snimanju filma "Vrana" slučajno usmrtio svog kolegu Brendona Lija 1993. godine kada je trebalo da snime scenu u kom Majkl puca u njega.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Okolnosi povodom Majklove smrti još uvek nisu poznate. Na društvenim mrežama, saučešće su izjavili brojni glumci koji su sarađivali sa njim.

foto: Twitter printscreen

Međutim, trebalo je da pištolj bude napunjen ćorcima, ali se greškom ekipe za rekvizite u njemu našao i jedan pravi metak. Dan pre tog kobnog dana, pištolj je korišten dan ranije kada su morali da ga napune pravim mecima. Li, upucan u stoma, hitno je prevezen u bolnicu u kojoj je operisan, međutim, nije mu bilo pomoći.

foto: Facebook

Sin Brusa Lija, Brendon Li je preminuo 31. marta 1993. u 28. godini.

Umro dvojnik Cece Ražnatović! Imao 300 operacija, izgledao isto kao pevačica, ali srce nije izdržalo!

Majkl je godnama ćutao i nije želeo da pričao o tome šta se desilo. U intervjuu 2007. godine napokon je progovorio o tome gde je rekao da nije uopšte trebalo da upravlja tim pištoljem, ali je reditelj naknadno odlučio da to ipak ubaci u film i da to što se desilo jeste užasna nesreća.

foto: Facebook

Nakon tragedije, Majkl se povukao iz javnosti na neko vreme, ali se vratio na scenu i glumio u brojnim serijamam i filmovim poput "Sedam" Dejvida Finčera, te u dva filma o "Spajdermenu". Pojavio se i u serijama "Natprirodno", "Dosije Iks", "Doktor Haus", "Crna lista"...

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.