DOŽIVELA ZLU SUDBINU! Omiljena glumica usvojila decu, a oni je OTPISALI ZBOG SEKTE: Ni bivši muž nije ništa bolji!
Foto: printscreen

STRAŠNO

DOŽIVELA ZLU SUDBINU! Omiljena glumica usvojila decu, a oni je OTPISALI ZBOG SEKTE: Ni bivši muž nije ništa bolji!

Teško je.

Objavljeno: 20:47h

Nikol Kidman najpoznatija je po opsežnoj filmografiji i nagrađivanim ulogama, ali teške stvari iz privatnog života neretko krije od javnosti. Sve je počelo njenim prvim brakom sa holivudskom zvezdom Tomom Kruzom.

Nakon sastanka na snimanju njihovog filma 1989. godine "Dani groma", Kruz i Kidman uplovili su u romansu, koja je kulminirala venčanjem nešto više od godinu dana kasnije.

Nikol je rekla da je odmah poželela da ima decu i da je ubrzo bila trudna. Međutim gubitak njenog prvog deteta, potpuno ju je slomio. Ovo bolno i traumatično iskustvo navelo je Kidmanovu i Kruza da usvoje dvoje dece: ćerku Isabelu Džejn i sina Konora Entonija. Bela i Konor su usvojeni preko Sajentološke crkve (ili sekte), jer njihovi biološki roditelji nisu mogli da se brinu o njima. 2001. godine Kidman se doživela još jedan pobačaj, a Kruz je iste godine podneo zahtev za razvod pozivajući se na nepomirljive razlike. Deca su ostala sa ocem i crkvom, što je navodno rezultiralo zategnutim odnosom sa slavnom glumicom.

Nikol Kidman
foto: Printscreen

Mediji su navodili i kako je glavni razlog njihovog razvoda bila upravo Tomova opčinjenost crkvom, a sve to odrazilo se i na decu koja je sve manje bila u kontaktu sa njima.

- Oni su odlučili da se posvete sajentologiji, a moj posao kao majke je da ih volim - rekla je za magazin "WHO" slavna glumica pre par godina.

Nikol Kidman
foto: Youtube

Kada je preminuo otac od Nikol, njena usvojena ćerka nije bila fizički prisutna da bi joj pružila podršku.

Kidman, zauzvrat, nije prisustvovala Belinom venčanju sa IT stručnjakom Maksom Parkerom 2015. godine - iako se čini da ni njen otac i brat nisu bili gosti na intimnoj ceremoniji. Fanovi su takođe brzo primetili da se u Kidman u svom govoru, tokom dobijanja Zlatnog globusa 2018. godine, zahvalila samo svojim biološkim ćerkama sa svojim drugim suprugom Kitom Urbanom.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.