Živeo je na ulici, snimao PORNIĆE i rođen je sa PARALIZOM VILICE! Danas je MEGA POPULARAN glumac, znate li ko je?
Foto: Shutterstock

AU!

Živeo je na ulici, snimao PORNIĆE i rođen je sa PARALIZOM VILICE! Danas je MEGA POPULARAN glumac, znate li ko je?

Silvester Stalone, Roki ili Rambo. Kojom god ulogom da ga oslovite, to je on. Postao je jedan od najpopularnijih glumaca današnjice, ali njegov život nije ni malo lak. Skoro je proslavio 71. rođendan, a kao dečak borio se sa mnogim problemima.

Objavljeno:

Rođen je sa paralizom donjeg levog dela vilice i imao je posebnu facijalnu ekspresiju što mu je bila prva prepreka za bavljenje glumom koju je voleo od malih nogu. Uz to, imao je i govornu manu pa su se mnogi njegovi kastinzi i kasnije završavali neslavno. On ipak nikada nije odustajao. Pre filmova po kojima je postao poznat, Silvester je morao da snima i ostvarenja porno industrije. Uglavnom su ti filmovi bili snimani za italijansko tržište.

No, težak period tu nije prestao. Kako bi obezbedio za osnovno preživljavanje i nastavio svoju borbu za uspeh, morao je i da ukrade a potom i proda sav nakit svoje tadašnje supruge.

Silvester Stalone
foto: Prinscreen

Godina 1971. bila je, čini se, najgora po njega. Postao je beskućnik i tri noći spavao na stanici u Njujorku. Nije imao ni za stanarinu ni za hranu. Pošto nije imao novca ni da hrani svog psa prodao ga je i to za 40 dolara.

Nakon toga je odlučio da stvar uzme u svoje ruke i nakon odgledanog boks meča sam je napisao scenario za film Roki. Nudio ga je mnogim producentima uz uslov da on igra glavnu ulogu. Odbijali su ga, nudili mu smešan novac čak i prihvatali scenario, ali nje i njega kao glavnog glumca.

Vreme je prolazilo, on bio uporan i filmski studio je prihvatio njegov zahtev. Dali su mu 35.000 dolara (oko 400.000 dinara) i mogućnost da igra glavnog lika. Od tada se sve menja i film postaje jedno od najgledanijih ostvarenja 20. veka. Prvo što je kupio od honorara koji je dobio bio je isti onaj pas kojeg je prodao.

(Espreso.co.rs/PulsOnline)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.